Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Traduceri Autorizate

    Va oferim traduceri profesioniste realizate de catre traducatori autorizati. Realizam traduceri din aproape orice domeniu : traduceri juridice (contracte, sentinte etc), traduceri tehnice (manuale de utilizare, fise tehnice etc), traduceri economice, financiar-bancare, medicale, din domeniul IT si multe altele.

Garantam livrarea traducerilor in termenul stabilit de comun acord cu clientul, inclusiv pentru comenzile in regim de urgenta. Oferim confidentialitate privind datele si informatiile primite de la clientii nostri. In plus va oferim preturi competitive, tarifele noastre incepand de la 15 lei/pagina !

Momentan va oferim traduceri in si din limba engleza. Toti traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitiei si au experienta in domeniu de cel putin 2 ani.

Traducerea literara nu reprezinta un efort de a furniza o traducere cuvant cu cuvant a textului sursa, ci mai degraba de a transmite mesajul original al autorului si a evoca starea de spirit cu acelasi fler narativ catre o audienta straina. In afara de un bagaj de cunostinte profunde a limbilor straine si a culturilor implicate, traducatorii literari trebuie sa fie adesea scriitori creativi si experti in literatura.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!

Puteti sa ne contactati aici

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare