Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Capitalele Rusiei

Plecari:6 sept 2013, 11 oct 2013
Transport:AvionDurata:8 zileTara:Rusia
Pret:725 €

kremlinTOAMNA IN CAPITALELE RUSIEI:

MOSCOVA SI SANKT PETERSBURG

Ziua 1: BUCURESTI – MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:00, pentru imbarcare cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 18:25. Cazare la hotel 4*. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2: MOSCOVA

Dupa micul dejun vom avea un tur de oras ce include: Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, catedrala Sf. Vasile, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat. Va propunem apoi o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa pranz, vom vizita Complexul Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3: MOSCOVA – ST. PETERSBURG

Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la St. Petersburg la ora locala 14:55.Scurt tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la hotel 4*.

Ziua 4: ST. PETERSBURG

Dupa micul dejun, vom continua cu un tur panoramic si vom vizita fortareata Petru si Pavel – cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus – acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Seara putem alege optional, o seara traditionala cu un program de folclor rusesc la un restaurant local.

Ziua 5: ST. PETERSBURG – Puskin   

Dupa servirea micului dejun vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 6: ST. PETERSBURG – Peterhof

Dupa micul dejun, optional va propunem o excursie optionala, la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marille catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac – a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume, Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 7: ST. PETERSBURG – Novgorod

Servim micul dejun si apoi putem pleca intr-o excurie optionala la Novgorod, cel mai vechi oras slav si cel mai important oras istoric din nord-vestul Rusiei. Pe parcursul intregii zile vom avea ocazia sa admiram Novgorod Kremlin, unde se afla cel mai vechi palat al Rusiei, cea mai veche clopotnita si cel mai vechi turn cu ceas; catedrala Sf Sofia, un exemplu elocvent de arhitectura ruseasca; Manastirea Iuriev si Muzeul Civilizatiei Lemnului. Cazare.

Ziua 8: ST. PETERSBURG – BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport si imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti la ora 06:30, cu schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Bucuresti la ora 13:50.

 

PRET / persoana:

 755 EURO (loc in camera dubla) – plecare 06.09

A treia persoana (adult / copil): 755 EURO

725 EURO (loc in camera dubla) – plecare 11.10

A treia persoana (adult / copil): 725 EURO

Supliment camera single: 225 EURO

 

SERVICII INCLUSE:

 

·   transport cu avionul Bucuresti – Moscova cu retur St. Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot

·   transport avion cursa interna: Moscova – St. Petersburg

·   transferuri aeroport – hotel – aeroport

·   2 nopti de cazare cu mic dejun in Moscova la Hotel Holiday Inn Sushevsky 4* sau similar

·   5 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la Hotel Oktyabriskaya 4* sau similar

·   tururi panoramice cu ghid local Moscova si Sankt Petersburg

·   1 cina la restaurantul hotelului in Moscova

·   vizitarea Catedralei Sf. Vasile

·   vizita Metrou Moscova- cu intrare la statiile reprezentative

·   vizitarea Complexului Kremlin

·   vizitarea fortaretei Petru si Pavel

·   vizitarea Muzeul Ermitaj

·   insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

● taxe de aeroport - 150 eur (pot suferi modificari) 
● taxa viza 50 euro / persoana 
● bacsisuri  25 euro / persoana,
se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia 
● asigurarea medicala obligatorie
● asigurarea storno.   

 

EXCURSII OPTIONALE – tarife informative (minim 20 participanti):

·   excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 60 euro / persoana

·   seara folclorica traditional ruseasca:  55 euro / persoana

·   excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului: 45 euro/persoana

·   excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 60 euro / persoana

·   excursie la Novgorod: 80 euro / persoana

 

GRUP MINIM: 25 PERSOANE

 Pentru un grup de 20 – 24 persoane, pretul excursiei se majoreaza cu 40 EURO/ persoana.

CONDITII DE INSCRIERE/ ANULARE / PENALIZARI:

·      20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

·      50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

·      80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

·      100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI TURISTICE:

Nota : actele se vor depune la sediul agentiei in maxim 24 ore de la inscriere, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii.

·   paşaport valabil minim şase luni de la data incheierii excursiei

·   1 fotografie tip pasaport,

·   formular tipizat – completat (se va inmana la sediul agentiei sau email)

·   asigurarea medicala original si copie

OBSERVATII:

·   viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.

·   clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort din Rusia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale

·   copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar

·   conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective

·   distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup

·   pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

·   agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

·   agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasada Federatiei Ruse; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

·   agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

·   asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor incepand cu a doua bancheta.

·   agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

·   excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de aproximativ 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

·   prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 (P)

 

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare