Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Transmediterana

Plecari:2 iun 2012
Transport:AvionDurata:19 zileTara:Italia,Franta,Malta,Croatia
Pret:1285 €

Ziua 1. BUCURESTI – BERGAMO- LIVORNO

Intalnire cu ghidul la aeroport, imbarcare si zbor spre Bergamo. Tur de oras Bergamo, oras deosebit, asezat la poalele Alpilor. Vom vizita partea veche, medievala. Continuam drumul spre Livorno. Cazare zona Livorno.

Ziua 2. LIVORNO – BASTIA ( CORSICA )

Mic dejun. Dimineata devreme transport in port si imbarcare pe ferry boat pentru traversarea in Insula Corsica. Sosim in jurul pranzului la Bastia, capitala insulei. Bun venit in insorita Corsica, supranumita ‘Kalista’ -cea mai frumoasa! Turul orasului Bastia, incluzand Piata Sf. Nicolae, Biserica Sf. Ioan Botezatorul, vechiul port. Cazare in zona Bastia.

Ziua 3. BASTIA – CAP CORSE –ST.FLORENT – CALVI ( 250 km )

Mic dejun. Pornim pe un drum trasat intre munte si mare care ne permite sa descoperim plaje cu nisip fin, miclile sate de pescari cu culturile lor vechi terasate. Se va face o oprire in golful minunat St. Florent. Continuam pe drumul mesterilor artizani si vom descoperi regiunea La Balagne cum mici orase tipice unde sunt conservate foarte bine traditiile lor seculare. Spre seara ajungem la Calvin. Cazare zona Calvin.

Ziua 4.  CALVIN – AJACCIO ( 240 km )

Mic dejun. Plecam in explorarea insulei, spre coasta de vest, vizitand in Calvi impunatoare Citadela –simboloul regiunii. Continuam traseul spre sud, catre Golful Porto, situat in inima Parcului National Regional, declarat patrimoniu UNESCO datorita frumusetii peisajelor si a claritatii apei. Ajungem in cursul dupa-amiezii in orasul imperial Ajaccio. Vom vizita Catedrala, Casa memoriala Napoleon Bonaparte, Muzeul Fesch, unde este adapostita cea mai impresionanta colectie de pictura italiana din Frantei. Cazare Ajaccio.

Ziua 5.  CORSICA – SARDINIA ( 240 km )

Mic dejun. Traversam cu ferry-boat-ul de la Bonifacio la Sf. Teresa Gallura. Debarcam in Sardinia si ne indreptam spre Coasta de Smarald, unul din cele mai frumoase locuri de pe insula, gazduind cateva statiuni elegante, un veritabil refugiu hedonist al celor bogati. Cazare Olbia.

Ziua 6.  OLBIA – SASSARI ( 240 km )

Mic dejun. Strabatem insula spre vest, ajungand la Sassari, oras modern construit in jurul unui centru vechi incantator, cu stradute inguste si cladiri baroce. Dupa-amiaza libera la dispozitie in Sassari. Cazare pe coasta de vest a insulei, in zona Sassari.

Ziua 7.  ALGHERO & GROTTA DI NETTUNO ( 100 km )

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie la Alghero, singura asezare din Sardinia cu caracter  istoric autentic, unde vom vizita printre altele Domul San Michele si Biserica San Francesco. Din Alghero putem opta pentru o plimbare cu barca prin golf pana la Grotta di Nettuno, un ansamblu de pesteri deosebit de pitoresti.  Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 8. ORISTANO – CAGLIARI ( 230 km )

Mic dejun. Continuam drumul spre sud via Oristano, strabatand peisaje fermecatoare cu paduri de macchia, ienupar, arbori de pluta pentru a ajunge la Cagliari. Vizitarea orasului, incluzand Catedrala si amfiteatrul roman, cel mai reprezentativ monument din Sardinia. Seara imbarcare pe ferry-boat pentru traversarea pe continent.

Ziua 9. PALERMO

Sosire dimineata la Palermo. Tur de oras Palermo, in care vom vizita Piata Pretoria, Catedrala ( fondata in sec. 12 ), Capela Palatina, Biserica Martorana, Catacombele Capucinilor. Cazare si cina zona Palermo.

Ziua 10. PALERMO – MONREALE – SIRACUZA       

Mic dejun. Plecam spre Monreale, unde vom putea admira impresionanta Catedrala ( Domul din Monreale ), o veritabila capodopera arhitecturala italiana. Construita in secolul al XII-lea si decorata in stil bizantin, Catedrala este astazi una din marile atractii ale Siciliei. Apoi vizitam orasul Cefalu si ne indreptam spre Siracuza, orasul lui Arhimede. Se viziteaza zona arheologica cu Teatrul Grec si Amfiteatrul Roman, orasul vechi. Cazare si cina zona Siracuza.

Ziua 11. INSULA MALTA

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in Malta, cu pranz inclus: transfer dimineata in portul Pozzalo si traversarea in insula cu catamaran de mare viteza. Excursia cuprinte vizitarea vechii capitale, Mdina si a frumoaselor orasele St. Julians si Sliema, dupa care capitala Valletta, Orasul Cavalerilor, cu Gradinile Barrakka, Portul, Catedrala St. Giovanni etc. Seara intoarcere in Sicilia. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 12. SIRACUZA – TAORMINA

Mic dejun. Dimineata vizitam orasul Taormina, dupa care vom face o ascensiune cu autocarul pe muntele Etna ( pana la statia de teleferic ) pentru a admira cel mai mare vulcan activ din Europa. Cazare si cina zona Taormina

Ziua 13. TAORMINA

Mic dejun. Ne indreptam spre Taormina si vizitam orasul apoi traversam stramtoarea Messina, prin regiunea Calabria si ajungem Napoli. Tur pietonal Napoli. Cazare si cina zona Napoli.

Ziua 14. NAPOLI

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in Insula Capri. Cazare  zona Napoli.

Ziua 15. POMPEI – BARI ( 270 km )

Mic dejun. Dimineata se viziteaza vechiul Pompei, acoperit astazi de lava vulcanului Vezuviu. Plecare spre Bari si imbarcare pe ferry-boat pentru traversarea Marii Ionice in Croatia. Noapte la bord.

Ziua 16. DUBROVNIK – COASTA DALMATA ( 190 km )

Debarcare in cursul diminetii la Dubrovnik, oras fermecator, supranumit si “Perla Adriaticii”. Vom vizita Manastirea Franciscana, Palatul ( sec. 15 ), Zidurile Orasului – apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Timp liber pentru plimbare pe Placa – promenada orasului. Plecam in sud de-a lungul Coastei Dalmate, marginita de apele azuri ale Marii Adriatice,  in care ‘plutesc’ numeroase insule si insulite fermecatoare. Strabatem frumoasa Riviera Makarska. Traseul ofera privelisti deosebite, cu plaje auri, golfulete ascunse, paduri de pini etc.  Seara cazare in zona Split.

Ziua 17. SPLIT – PENINSULA ISTRIA ( 340 km )

Mic dejun. Vizitam Split – capitala provinciei Dalmatia. Vom putea admira impozantul Palat al lui Diocletian ( astazi Catedrala) cu zidurile care inconjoara orasul, Templul lui Jupiter, Poarta de Aur. Continuarea traseului spre Peninsula Istria, de-a lungul arhipeleagului. Popas in Zadar. Seara sosire, cazare si cina la hotel in Istria.

Ziua 18. INSULA KRK

Mic dejun. Excursie optionala in Insula Krk, supranumita si ‘Insula de Aur’, una din cele mai pitoresti insule din tot arhipeleagul. Vom traversa vestitul pod, care a fost odata cel mai mare pod de beton din lume, pentru a ajunge in orasul Krk, capitala insulei, unde ne vom plimba pe stradutele inguste pietruite, cu cladiri vechi, numeroase biserici si turnuri din piatra. Dupa Krk vom ajunge in Punat, unde, cine doreste, poate lua vaporasul pana in micuta insula Kosljun, pentru a vizita Muzeul Etnografic si Biserica Franciscana. Continuam pana in frumosul orasel Vrbnik, situat pe inaltimile stancilor deasupra marii, faimos datorita vinului alb Zlahtina care se produce aici, prilej de a face un popas pentru o degustare. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 19. ISTRIA – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroportul international din Venetia-Treviso, traversand granita inapoi in Italia. Imbarcare si zbor spre tara, ora 13.05. Sosire in Bucuresti Baneasa la ora 16.00.


SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

 • transport avion Bucuresti – Bergamo / Treviso- Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
 • cazare 16 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 1 noapte zona Livorno, 3 nopti Corsica, 3 nopti Sardinia, 4 nopti Sicilia, 2 noapte zona Napoli, 3 nopti Croatia;
 • 7 cine conform programului ;
 • 2 nopti cazare pe vapor in cabine de 4 paturi ( vezi supliment cabina dubla );
 • ferry-boat pe timp de zi Livorno-Bastia, Bonifacio – Sf. Teresa Gallura si traversarea stramtorii Messina ;
 • vizitele cuprinse in program;
 • ghid din partea agentiei pe traseu.

 

 

 • asigurarea medicala;
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si  intrari in orase 145 €;
 • excursiile optionale:
 • suplimentul optional pentru cazarea in cabina dubla pe ferry-boat ( 2 nopti ) 115 €;
 • alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

2 iun

1285 €

425 €

 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Suplimentul single nu include si cazarea de pe ferry-boat. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Alghero & Grotta si Nettuno ( nu include plimbarea cu barca ) 29 € ;

Insula Malta ( pranz si transferuri incluse) 155 € ;

Insula Krk 29 €

 NOTA:

● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

● Zborul pentru acest program este operat de compania Wizz Air. Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

●  Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare