Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

O saptamana in Ucraina – Pelerinaj

Plecari:8 iul 2012
Transport:AutocarDurata:7 ZileTara:Ucraina
Pret:285 €

Ziua 1. BUCURESTI – CERNAUTI

Plecare din Bucuresti prin Bacau – Botosani, unde vom face un popas pentru pranz. Vizitam in continuare Memorialul “M. Eminescu” de la Ipotesti. Cazare Cernauti.

Ziua 2. CERNAUTI – HERTA – MANASTIREA BANCENI – CETATEA HOTIN

Mic dejun. Tur de oras Cernauti: Universitatea, Catedrala, Teatrul, statuia lui M. Eminescu, Casa lui Aron Pumnul cu bustul lui Eminescu, alte cladiri legate de prezenta sa. Deplasare la Herta, unde vom vizita busturile lui Gh. Asachi si  locul casei natale al lui M. Eminescu, Troita in memoria ostasilor romani ucisi la evacuarea din 1940. Continuam cu vizitarea manastirii noi de la Banceni, cu 3 biserici si o catedrala, cu calugari romani, dupa carea Cetatea Hotin (daca ramane timp si a celei de la Kamenita). Sosire si cazare la manastirea Poceaev ( inceputurile ei sunt in sec. XIII, cu urma in piatra a piciorului Maicii domnului, care s-a aratat calugarilor si pastorilor in 1241 ). Manastirea are catedrala in stil baroc, cu grota – larva sub cladire, biserica in stil clasic rus, Institut teologic ortodox si icoana facatoare de minuni. Optional se poate asista la slujba de seara si in cea de dimineata.

Ziua 3.  MANASTIREA POCEAEV – JITOMIR – KIEV

Mic dejun. Vizita la manastire, apoi plecare spre Kiev prin  Jitomir, cu popas pentru servirea pranzului la o pensiune pe traseu. Cazare la un hotel la intrarea in capitala Ucrainei.

Ziua 4. KIEV

Mic dejun. Tur de oras in care vom putea admira Maydan Nezalezhnosti ( Piata Independentei ), Palaturl Mariyinskiy cu parcul si podul indragostitilor, Manastirea din pestera Pechersk Lavra, Catedrala Sf. Sofia. Dupa-amiaza, optional, vizitarea Muzeului Cernobil. Timp liber. Cazare Kiev.

Ziua 5. KIEV – UMAN – ODESSA

Mic dejun. Plecarea spre Odessa pe autostrada cu popas in orasul Uman pentru vizitarea Parcului Peisagistic, unul din cele mai mari si mai frumoase din Europa ( 196 km, realizat intre 1800-1804 de Poniatoski pentru iubita sa, Sofia ). Timp liber pentru servirea mesei de pranz. Sosire la Odessa – plimbare de seara si cazare la hotel.

Ziua 6. ODESSA

Mic dejun. Vizitarea Odessei cu popasuri la Catedrala, faleza, scarile Potemkim, monumentele primului guvernator, Richelieu si a imparatesei Ecaterina Cea Mare, manastirea Sturzovea – ctitorie romaneasca, cladirea unde a fost comandamentul roman aruncat in aer, in 1941, etc. Optional croaziera pe Marea Neagra. Cazare in acelasi hotel.

Ziua 7. ODESSA – CETATEA ALBA – IZMAIL – GALATI – BUCURESTI

Mic dejun. Deplasere spre tara cu popasuri la Cetatea Alba ( azi Belgorod Nistrovsk ), Tatarbunar ( monumentul rasculatilor bolsevici ), Izmail ( zona centrala si port la Dunare) –  Galati – Bucuresti.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
transport autocar licentiat 3*;

6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2* si 3*: 1 noapte Cernauti, 1 noapte Poceaev, 2 nopti Kiev, 2 nopti Odessa;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu

asigurarea medicala;

intrarile la obiectivele turistice;

excursiile optionale ;

mesele de pranz si cinele ;

alte servicii decat cele mentionate.


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

8 iul

285 €

100 €

 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

 NOTA:

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Circuite
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare