Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Japonia & Coreea de Sud

Plecari:8 aug 2012
Transport:AvionDurata:15 ZileTara:Japonia,Coreea de Sud
Pret:2980 €

Ziua 1. BUCURESTI – TOKYO                                       

Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda si imbarcare pentru zborul spre Japonia via Istanbul, cu plecare la ora 10.45. Sosire in Istanbul ora 12.10. Ora 18.30 decolare spre Tokyo. Ne indreptam spre Tara Soarelui Rasare survoland intregul continent asiatic. Noapte in avion.

Ziua 2. TOKYO                                       

Sosire in cursul diminetii in Tokyo, ora 11.45. Primul contact cu civilizatia si cultura Japoniei il vom avea intr-un tur panoramic al orasului Tokyo. Vizitam Piata Imperiala, Cladirea Guvernului Metropolitan, conceput sub forma de turnuri gemene, Altarul Meiji ( construit din chiparosi japonezi, altarul acopera o suprafata de 70 hectare, fiind populat de aproape toate speciile de arbori japonezi –donatii facute altarului ). Transfer la hotel. Dupa-amiaza libera in Tokyo. Cazare.

Ziua 3. TOKYO                                       

Mic dejun. Continuam explorarea orasului, cu vizita matinala la Muzeul Edo-Tokyo, ce reprezinta o reconstructie impresionanta a unei parti din fostul castel imperial ( perioada Edo, sec. 19 ). Turul continua cu vizitarea Templului Kannon Asakusa, unul din cele mai vechi temple budiste ( locul preferat al samurailor si shogunilor ) si a arcadei comerciale Nakamise. Dupa-amiaza, optional, putem opta pentru o minunata croaziera pe raul Sumida. Incheiem ziua cu un tur panoramic prin Ginza –unul din cele mai elegante cartiere ale metropolei. Cazare Tokyo.

Ziua 4. TOKYO & KAMAKURA

Mic dejun. Astazi vom putea opta pentru o excursie in Kamakura, oras splendid inconjurat de munti impaduriti si strajuit de ocean, care gazduieste peste 60 de temple budiste. Vizitam Templul Marelui Budha – Kotokuin, un veritabil simbol al Japoniei, Templul Hase, Altarul Tsurugaoka Hatiman, Strada Komaki – principala artera comerciala a orasului. Intoarcere in Tokyo dupa-amiaza si timp liber. Cazare.

Ziua 5. MUNTELE FUJI & VALEA HAKONE

Mic dejun. Plecam intr-o minunata excursie, celebra pentru orice turist ajuns in Japonia. Vom urca pana la cota 5 a muntelui Fuji ( 2305 m ), de unde vom putea admira splendida panorama (daca permit conditiile meteo), unul din cele mai fotografiate locuri din Japonia. Vom fi incantati de frumusetea Vaii Hakone si vom admira peisajele deosebite intr-o scurta plimbare pe lacul Ashi. Dupa-amiaza transfer la gara Mishima si imbarcare in faimosul tren super express JR ( 300 km / ora ) pentru plecare spre Kyoto. Sosire in vechia capitala a Japoniei si cazare.

Ziua 6. KYOTO & NARA

Mic dejun. Vizitam orasul cu iz aristocratic, centrul cultural si artistic al tarii: Templul Kinkakuji ( principalul templu din regiune, construit in stilul templelor Zen ), Castelul Nijo, Altarul Heian. Dupa-amiaza, excursie optionala la Nara, oras care intruchipeaza un amestec de stiluri chnezesc, corean si central-asiatic. Vom vizita Parcul Caprioarelor – Nara Park, Altarul Kasuga, construit dupa traditie shintoista, Templul Todaiji. Intoarcere in Kyoto si cazare.

Ziua 7. OSAKA

Mic dejun. Ne deplasam la Osaka (aprox 45 km) si tur de oras, vizitand faimosul Castel ( construit pe o suprafata de 60 mii mp ), arcadele comerciale Namba, Piata Kuromon. Dupa-amiaza libera in Osaka. Cazare.

Ziua 8. KOBE & CASTELUL HIMEJI

Mic dejun. Excursie optionala la Kobe, capitala Prefecturii Hyogo, considerat unul din cele mai atragatoare orase ale Japoniei. Ne deplasam in continuare la Himeji, unde vom vizita Castelul Himeji, cel mai faimos si mai fotografiat castel din Japonia si primul obiectiv cultural al Japoniei intrat in patrimoniul UNESO, complex arhitectural format din 83 de cladiri din lemn, unde s-au turnat filme celebre precum cel cu James Bond in ‘You Only Live Twice’, ‘Shogun’ cu Richard Chamberlain sau ‘The Last Samurai’ cu Tom Cruise. Intoarcere in Osaka si cazare.

Ziua 9. HIROSHIMA & INSULA MIYAJIMA

Mic dejun. Plecare cu trenul spre Hiroshima. Sosire si transfer cu ferry-boat-ul in Insula Myajima, supranumita si Insula Altarelor, unul din cele mai sfinte locuri din Japonia. Acoperita cu paduri virgine, insula este si un adevarat monument ecologic. Continuam dupa-amiaza cu vizitarea orasului Hiroshima, incluzand Parcul si Muzeul Memorial al Pacii. Continuam itinerariul imbarcandu-ne in trenul super express cu destinatia Fukuoka, oras situat pe tarmul nordic al insulei Kyushu. Sosire in cursul serii si cazare Fukuoka.

Ziua 10. FUKUOKA – PUSAN ( COREEA DE SUD )

Mic dejun. Dimineata libera in Fukuoka. Transfer in portul Hakata si imbarcare pe catamaranul de mare viteza pentru traversarea in Coreea de Sud. Voiajul cu superjet-ul Beetle dureaza aprox. 3 ore, oferind deplina stabilitate si confort. Sosim la Pusan, primul oras coreean din itinerariul nostru. Bine ati venit in Coreea de Sud ! Transfer la hotel si timp liber. Cazare si cina de bun venit.

Ziua 11. PUSAN – CHEONGJU

Mic dejun. Vizitam orasul Pusan, incluzand Turnul Pusan (simbolul orasului), Piata internationala de peste Jagalchi, Bulevardul Nampodolg, Parcul oceanic Taejongdae, Templul Beomeosa ( sec. 7 ), Altarul Chungnyeolsa. Continuam traseul spre nordul Coreei. En route, popas pentru vizitarea faimosului Templu Tongdosa, unul din cele mai pretuite temple ale Coreei de Sud, unde, potrivit legendei, se afla diverse relicve ale lui Budha insusi ( o roba, un vas de rugaciune, un os din craniul sau). Seara cazare si cina la Cheongju.

Ziua 12. CHEONGJU – MUNTELE SONGNISAN

Mic dejun. Astazi vom vizita pitorescul Cheongju, oras situat in centrul tarii, care gazduieste numeroase festivitati si sarbatori traditionale. Vom putea admira Templul Bulguska si Grotele Seokguram, loc de ermitaj apartinand templului, situat pe tarmul marii la 750 m altitudine, ambele intrate in patrimoniul UNESCO datorita sculpturilor exemplare infatisandu-l pe Budha. In continuare vom vizita Parcul Regal, Observatorul Astronomic si Muzeul National. Pranz la un restaurant local. Plecam spre Parcul National Gayasan, acoperind o suprafata de 800 mii km patrati, traversat de lantul muntos Sobaek. Vom vizita Templul Haeinsa, faimos datorita statuii imense infasisandu-l pe Budha sculptata in stanca muntelui, intrat de asemenea in patrimoniul mondial UNESCO. Vom continua cu vizitarea Templului Beopju, datand din secolul 7, considerat unul din principalele temple ale budhismului coreean. Cazare si cina.

Ziua 13. SONGNISAN – SEOUL

Mic dejun. Continuam traseul spre Seoul, facand o oprire la Muzeului Satului Corean, situat in afara orasului, prilej de a a ne arunca o privire in cultura si viata traditionala ale Coreei de acum 2 secole. Ajungem la Seoul dupa pranz. Turul metropolei cu 10 milioane de locuitori ne poarta prin centrul istoric si modern, admirand Palatul Gyeongbok, Casa Albastra ( Palatul Prezidentiak ), Piata Namdaemun, Turnul, Aleea Isadong, Templul Chogesa. Cazare si cina Seoul.

Ziua 14. SEOUL

Mic dejun. Timp liber in Seoul. Excursie optionala de exceptie, in zona demilitarizata DMZ, fasie de pamant care desparte Coreea de Sud de cea de Nord, una din cele mai mari atractii pentru orice turist ajuns in Seoul.  Vom vizita Podul Libertatii, Clopotul Pacii, Muzeul Armurilor, Observatorul – prilej de a arunca o scurta privire asupra ‘Nordului’, Tunelul Infiltrarii, unul din cele cateva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. Seara transfer la aeroportul Incheon, imbarcare si zbor spre Istanbul, ora 23.55. Noapte la bord.

Ziua 15. BUCURESTI

Sosire in Istanbul ora 05.50 si zbor in conexiune spre Bucuresti, plecare ora 08.20. Sosire in aeroportul Henri Coanda ora 9.45.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

 • bilet avion Bucuresti – Tokyo / Seoul – Bucuresti;
 • transport si transfer cu autocar / minibus modern pe durata circuitului si bilete de tren super express, conform programului;
 • catamaran super-jet Fukuoka –Pusan;
 • cazare cu mic dejun  in hoteluri de 3* si 4*;
 • 5 cine si un pranz servite la restaurantele hotelurilor sau la restaurante locale;
 • vizitele si excursiile cuprinse in program ;
 • ghid insotitor din partea agentiei pe traseu si ghizi locali.

 

 

 • asigurarea medicala;
 • taxele de aeroport si securitate: 395 €
 • excursiile optionale;
 • bacsisuri obligatorii 50 €;
 • intrarile la obiectivele turistice vizitate 145 €
 • alte servicii decat cele mentionate.

 

 


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

8 aug

2980 €

570 €

 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Croaziera pe raul Sumida 35 €

Kamakura: 87 €

Nara: 85

Kobe & Himeji: 125 €

Zona demilitarizata DNZ ( Coreea ): 80 €

 NOTA:

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din Japonia.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

● Zborul pentru acest program este operat de compania Turkish Airlines ( se poate modifica ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi schimbate. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

● Bagajele pe rutele Tokyo – Kyoto / Kyoto –Osaka / Osaka-Fukuoka vor fi transportate separat. Recomandam turistilor ca in zilele respective sa isi ia doar bagaje de mana. Transferul la sosirea in Kyoto se va face pe jos. Deplasarile in afara oraselor si excursiile in Japonia, se vor face in marea majoritate  cu trenul express JR ( cel mai confortabil,  rapid, si sigur mijloc de transport in Japonia ).

● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare