Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Italia – Rimini

Plecari:6 iul 2012, 25 iul 2012, 17 aug 2012, 28 aug 2012
Transport:AutocarDurata:9 ZileTara:
Pret:389 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – VIENA – PADOVA ( 800 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria pe ruta Graz – Udine. Seara tarziu cazare in Padova.

Ziua 3. PADOVA – VENETIA – RIMINI  ( 260 km )

Mic dejun. Vizita matinala a Basilicii Sfantului Anton din Padova, unul din cele mai importante monumente religioase ale Italiei. Plecare spre Venetia si ne imbarcam in ‘vaporetto” pentru traversarea in orasul laguna. Vizitarea Venetiei: Piata San Marco, Palatul Ducal, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Optional, daca timpul permite, croaziera in insula Murano. Plecare pe Riviera Adriatica. Cazare si cina Rimini sau zona ( statiunilie de pe Riviera Adriatica ).

Ziua 4. SUN & FUN

Mic dejun. Timp liber pe Riviera Adriatica, cu statiuni superbe, plaje imaculate si o intensa viata de noapte. Puteti alege plimbari prin statiune, plaja, cumparaturi iar cei dornici de o vacanta activa au la dispozitie nenumarate sporturi de apa, aquapark etc. Cazare si cina.

Ziua 5. SAN MARINO & RAVENNA ( 160 km )

Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie in Republica San Marino, continuand cu vizitatea Ravennei, ‘orasul mozaicurilor’, amintind de nume precum Dante Aligheri, avand opt monumente intrate in patrimoniul UNESCO. La intoarcere, popas la ’Italia in Miniatura’, parc tematic in care sunt expozate principalele monumente intaliene in constructie miniaturala. Veti fi incantati sa va plimbati cu gondola pe Canal Grande intr-o Venetie construita la scara 1:5 sau sa cuprindeti dintr-o privire grandoarea Domului din Milano. Cazare si cina.

Ziua 6. FLORENTA ( 550 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Florenta, capitala renascentista a lumii, oras de care se leaga nume precum Leonardo DaVinci, Dante Aligheri, Michelangelo, Machiavelli. Vizitam principalele atractii turistice ale orasului: Domul Santa Maria del Fiore, Basilica Santa Croce, Ponte Vecchio, Piata Signoriei. Optional, vizitam Galeriile Ufizzi. Intoarcere in Rimini, cazare si cina.

Ziua 7. SUN & FUN

Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja si activitati optionale. Veti descoperi farmecul acestei riviere cosmopolite, cu plaje galbene si ape azurii, nenumarate magazine si infinite optiuni de petrecere a timpului. Seara va asteapta o multime de cluburi si discoteci, cu muzica pentru toate gusturile, unele din ele renumite in intreaga Italie. Cazare si cina.

Ziua 8. RIMINI – BUDAPESTA

Mic dejun. Plecare spre Budapesta, tranzitand Slovenia, dupa care urmam drumul de-a lungul lacului Balaton. Scurte popasuri pe traseu. Cazare Budapesta.

Ziua 9. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

transport autocar 3*;

cazare 8 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*:  1 noapte Padova, 5 nopti pe Riviera Adriatica – Rimini sau statiunile din zona , 2 nopti Budapesta ( dus – intors );

5 cine la hotel in Rimini conform programului;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu.

 

 

asigurarea medicala;

intrarile la obiectivele turistice;

excursiile optionale :

biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si  taxa Tronchetto 25 € ;

alte servicii decat cele mentionate.

taxele de sejur pt Roma, Padova, Florenta (se achita local)


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

6 iul, 25 iul,17 aug, 28 aug

389 €

165 €

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.  Grup minim 35 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

San Marino & Ravenna 29 €

Florenta 38 €;

 

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Padova: Hotel NH Mantegna Padova 4* ( www.nh-hotels.com )

Rimini: Hotel Nordic 3* ( www.nordichotel.net )

Budapesta: hoteluri 3* ( se vor nominaliza inainte de plecare )

 

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

 

Consiliul orasului Roma a introsdus incepand cu 01.01.2011 taxa de sejur de 3euro/pax/noapte

Consiliul orasului Florenta a introdus incepand cu 01.07.11 taxa de sejur de 4euro/pax/noapte

Consiliul orasului Padova a introdus incepand cu  01.09.11 taxa de sejur de 3 euro/pax/noapte

Aceste taxe nu pot fi colectate de agentie, se achita local.

 

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:

Plecari 6 iul, 17 aug: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Pitesti – Sibiu – Sebes – Deva – Arad

Plecari 25 iul, 28 aug: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Tg. Mures – Cluj Napoca – Oradea

 

● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

●  Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare