Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Italia – Il Piccolo Viaggio

Plecari:2 aug 2012, 14 aug 2012, 16 sept 2012
Transport:AutocarDurata:10 ZileTara:Italia,Croatia
Pret:425 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – VIENA – PADOVA ( 800 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria pe ruta Graz – Udine. Seara tarziu cazare in Padova.

Ziua 3. VENETIA – VERONAFLORENTA ( 340 km )

Mic dejun. Vizita matinala a Bailicii Sfantului Anton din Padova, unul din cele mai importante monumente religioase ale Italiei. Ne deplasam la Venetia si ne imbarcam in ‘vaporetto” pentru traversarea in orasul laguna. Vizitarea Venetiei: Piata San Marco, Palatul Ducal, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Optional, daca timpul permite,  croaziera in insula Murano. Plecare spre Florenta. Scurt popas in Verona, unde vom putea admira Arenele Romane, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori. Cazare Montecatini Terme.

Ziua 4. FLORENTA & PISA

Mic dejun. Vom petrece cea mai mare parte din zi in Florenta, capitala renascentista a lumii, oras de care se leaga nume precum Leonardo da Vinci, Dante Aligheri, Michelangelo, Machiavelli. Vizitam principalele atractii turistice ale orasului: Domul Santa Maria del Fiore, Basilica Santa Croce, Ponte Vecchio, Piata Signoriei. Dupa-amiaza excursie optionala la Pisa, unde vom putea admira faimosul Turn Inclinat, Catedrala de Marmura, construita in sec XI, Piazza del Duomo, intrata in patrimoniul cultural UNESCO. Cazare Montecatini terme.

Ziua 5. FLORENTA – ROMA ( 290 km )

Mic dejun. Plecare spre Roma. Vom incepe vizitarea Orasului Etern cu Vaticanul (Muzeul, Capela Sixtina ), Piata si Basilica San Pietro. Ne deplasam apoi in Piazza Venezia si Piata Spaniei, ajungand spre seara la faimoasa Fontana di Trevi. Cazare in Roma.

Ziua 6. ROMA

Mic dejun. Continuam explorarea Orasului Etern, vizitand Columna lui Traian, Collosseum-ul, Capitoliul, Forum Roman. Dupa pranz vizitam unul din marile edificii religioase ale Romei – Basilica Santa Maria Maggiore. Timp liber. Cazare Roma.

Ziua 7. NAPOLI, POMPEI, INSULA CAPRI

Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Sorrentina. Sosim la Napoli, oras fermecator, asezat in umbra Muntelui vulcanic Vezuviu, de unde se poate lua vaporasul pentru vizitarea Insulei Capri, cunoscuta prin frumusetea reliefului accidentat, prin clima si vegetatia luxurianta. Pentru cei care nu doresc Insula Capri, vom vizita vechiul Pompei, acoperit de lava vulcanului in anul 79 d.C., redescoperit abia in sec. al 18-lea. Intoarcere seara si cazare la Roma.

Ziua 8. ASISSI – SAN MARINO – PADOVA ( 595 km )

Mic dejun. Plecare spre San Marino, trecand prin Asissi, unde vom vizita Basilica Sfantului Francisc, catedrala supraetajata care gazduieste monumentalele fresce ale artistului renascentist Giotto. Seara cazare in Padova.

Ziua 9. LJUBLJANA & ZAGREB  ( 750 km )

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Slovenia. Popas pentru un tur panoramic al capitalei, Ljubljana, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Traversam frontiera in Croatia si sosim la Zagreb, cea de-a cincea capitala a acestui voiaj, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelačića. Sosirea seara tarziu la Budapesta si cazare.

Ziua 10. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

transport autocar 3*;

cazare 9 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*:  2 nopti Padova, 3 nopti in Roma, 2 nopti Montecatini Terme, 2 nopti Budapesta ( dus – intors, hotel 3* );

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu.

 

 

asigurarea medicala;

intrarile la obiectivele turistice;

excursiile optionale :

biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si  taxa Tronchetto 25 € ;

biletele de vaporas la Insula Capri ( se achita local );

alte servicii decat cele mentionate.

taxele de sejur pt Roma, Padova, Florenta (se achita local)

 


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

2 aug, 14 aug, 16 sep

425 €

185 €

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.  Grup minim 35 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Pisa 25 € ;

Napoli, Pompei / Insula Capri 43 €;

 

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Padova: Hotel NH Mantegna Padova 4* ( MD bufet, www.nh-hotels.com )

Montecatini Terme: Hotel Massimo D’Azeglio 3* (MD bufet, www.hotelmassimodazeglio.it )

Roma: Hotel Hotel Caravel 3* ( MD bufet, www.hotelcaravel.it )

Hotel Capital Inn 4* (MD bufet, www.capitalinn.it )

Budapesta: hoteluri 3* ( situate periferic, MD bufet )

 

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

 

Consiliul orasului Roma a introsdus incepand cu 01.01.2011 taxa de sejur de 3euro/pax/noapte

Consiliul orasului Florenta a introdus incepand cu 01.07.11 taxa de sejur de 4euro/pax/noapte

Consiliul orasului Padova a introdus incepand cu  01.09.11 taxa de sejur de 3 euro/pax/noapte

Aceste taxe nu pot fi colectate de agentie, se achita local.

 

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:

Plecari 2 aug, 16 sep: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Pitesti – Sibiu – Sebes – Deva – Arad

Plecare 14 aug: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Tg. Mures – Cluj Napoca – Oradea

 

● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

●  Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare