Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Croaziera in Vestul Mediteranei

Plecari:23 iun 2012, 18 aug 2012, 22 sept 2012
Transport:AvionDurata:10 zileTara:Italia,Franta,Spania,Maroc
Pret:de la 849 €

LOUIS MAJESTY 4*/ Louise Cruise Line

 

Nava clasica, confortabila si dotata cu numeroase facilitati, ideala pentru cei care calatoresc in croaziera pentru prima data. Cei familiarizati deja cu vacantele la bord, vor fi surprinsi de spatiile ample, luminoase, confortul regal si eleganta pe care le ofera Louise Majesty. Dispune de 11 punti destinate cabinelor de pasageri si spatilor publice, 730 de cabine interioare, exterioare si suite, care pot gazdui 1790 de pasageri, deserviti de un personal format din 720 de membrii. Cu un tonaj de 40.800 tone, o lungime de 207 m si o latime de 28 m, Louis Majesty poate atinge viteza de 19 noduri. Interioarele spatiilor publice sunt elegante si spatioase, complet climatizate, pentru a face voiajul pe mare cat mai placut. Louis Majesty dispune de 6 restaurante, 9 baruri, cafenele, duty-free shop, magazine, 2 pircine exterioare,  piscina pentru copii, cazino Monte Carlo, amfiteatru, biblioteca, cinema, salon de cosmetica, solarium, 6 jacuzzi, sauna, salon de masaj, spa, centru de fitness, discoteca, spectacole de varietati si animatie seara, internet, loc de joaca pentru copii. Cabinele, atat cele interioare cat si cele exterioare, sunt dotate cu baie cu dus si grup sanitar, aer conditionat cu termostat individual, telefon cu linie directa ( cabinele categoria S dispun in plus de mini bar si uscator de par ).

 

Ziua 1

Bucuresti – Milano – Genova
Intalnire in aeroportul Baneasa la ora 06.30 si zbor direct Bucuresti – Bergamo, ora 07.05. Sosire ora 08.15. Plecare cu autocarul spre Riviera Ligurica. Cazare Genova sau zona. 

Ziua 2

Genova, imbarcare

Plecare 19.00

Mic dejun. Timp liber in Genova. Se pot vizita Corabia lui Cristofor Columb, Muzeul Oceanografic, Catedrala etc. Aprox. Ora 14.00 transfer la terminalul de croaziere din Genova. Dupa formalitatile de imbarcare pe vasul Coral, timp liber.  Bine ati venit la bord ! Vaporul paraseste portul Genova la ora 19.00. Cazare la bord / pensiune completa. 

Ziua 3

Marsilia, Franta

Sosire 08.30

Plecare 17.00

Sosire la  Marsiliea, al doilea oras ca marime al Frantei. Putem opta pentru un tur al orasului, incluzand Catedrala Notre Dame de la Garde, Avenue du Prado etc. Intoarcere pentru a servi pranzul pe vapor. Parasim cel de-al doilea port al voiajului nostru pe mare, navigand in sud spre Insulele Baleare.  Cazare la bord / pensiune completa.

 

Ziua 4

Palma de Mallorca, Spania

Sosire 10.00

Plecare 15.30

Mic dejun. Sosim in Mallorca, cea mai mare insula din arhipeleagul Balearelor. Vom putea debarca pentru un tur de explorare a capitalei Palma de Mallorca. Se vor vizita Catedrala gotica La Seu, situata chiar deasupra portului si impunatorul castel Bellver, de unde se deschide o superba panorama asupra orasului. Timp liber pana la ora 14.00, cand ne vom intoarce pe vapor pentru masa de pranz. Ora 15.00 continuam itinerariul spre coasta de de sud a Spaniei, Costa del Sol.  Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 5

Málaga, Spania

Sosire 20.00

Plecare 24.00

Dupa micul dejun, timp liber la dispozitie sa ne bucuram de soarele Mediteranei. Dupa acostarea vasului in portul Malaga, vom putea debarca pentru vizitarea orasului, capitala renumitei zone de litoral, Costa del Sol. O plimbare in zona veche cu ruinele istorice din Alcazaba ne va descoperi un labirint de gradini si curti ce fac legatura cu Castillo de Gibralfaro, pina la Casa Natal, locul unde Picasso si-a petrecut primii ani. In drum spre Catedrala, un exemplu de renastere andaluza, parcurgem Alameda Principal, un paradis al ficusilor. Intoarcere seara pe vapor. Navigare spre Africa.  Cazare la bord / pensiune completa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 6

Tanger, Maroc

Sosire 09.00

Plecare 14.00

Nu trebuie ratata astazi o vizita a „Orasului Alb”. De la inaltimea Kasbach din Medina se vede Gibraltarul si Grotele lui Hercules. Punctele de atractie sunt traditionalele souk, Micul si Marele Socco si arborii centenari din gradinile Mendoubia. Parasim tarmul Africii si ne indreptam spre Gibraltar.

Ziua 7

Ibiza, Spania

Sosire 16.00

Plecare 21.00

Zi libera la dispozitie pe puntea vasului pentru plaja, relaxare etc. Sosire ora 19.00 in Ibiza. Debarcare si program de voie, ocazie de a explora aceasta fermecatoare insula pe cont propriu, cea mai cosmopolita din Mediterana. Navigare spre Barcelona.  Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 8

Barcelona, Spania

Sosire 08.00

Plecare 14.00

Sosim in Barcelona, unul din cele mai frumoase orase din Spania, pe care vom avea prilejul sa il descoperim intr-un tur optional. Se viziteaza Sagrada Famiglia, Parcul Guell, Statuia lui Cristofor Columb. Timp liber pe ‘La Rambla’, cea mai populara artera pietonala a Barcelonei, loc de intalnire a numerosi artisti ambulanti. Imbarcare pe vapor ora 13.00 pentru servirea pranzului. Plecam din ultimul port al voiajului nostru pe mare, indreptandu-ne din nou spre Genova. Dupa-amaiza libera  pentru plaja sau alte activitati.  Cazare la bord / pensiune completa.

 

Ziua 9

Genova – debarcare

Sosire 12.00

Debarcare la ora 12.00 in portul Genova si plecare cu autocarul spre Milano, unde vom vizita Domul, Scala din Milano, Castelul Sforzzesco. Cazare in Milano.

 

Ziua 10

Milano – Bergamo – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroportul din Bergamo. Imbarcare si zbor spre tara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIE CABINA PE VAS

PERIOADE SI PRETURI

23 iun

18 aug

22 sep

Interioara

849 €

949 €

849 €

Interioara superioara

899 €

999 €

899 €

Exterioara

998 €

1098 €

998 €

Exterioara Superioara

1048 €

1148 €

1048 €

 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN PRETUL PROGRAMULUI:
transport avion Bucuresti – Bergamo – Bucuresti;transferurile si transportul cu autocar modern, conform programului;2 nopti cazare la hotel 4* cu mic dejun in Genova si Milano;

7 nopti cazare pe vasul Louis Majesty 4* cu pensiune completa;

participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului ( piscina, spectacole, discoteca, sala de fitness etc );

vizitarea orasului Milano;

ghid insotitor roman pe durata excursiei.

 

asigurarea medicala;taxele de aeroport si taxele portuare 235 €;excursiile optionale organizate in porturile de debarcare;

intrarile la obiectivele turistice pe durata vizitelor;

taxele de serviciu ( bacsisurile ) pe durata croazierei – se achita direct pe vapor la debarcare;

extra serviciile de pe vapor ( masaj, cosmetica etc ), precum si alte servicii decat cele mentionate.

Reducere copii max 14 ani – 40%; Reducere a treia persoana peste 14 ani: 10%; Supliment Single: + 30%

 

 

 

 

● Clasificarea croazierei, a hotelurilor si a restaurantelor, este cea oficial atribuita de organele de resort.

● Traseul croazierei poate fi modificat in anumite situatii speciale, functie de conditii climatice etc.

● Zborul pentru acest program este operat de compania Wizz Air. Orele de zbor sunt cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Circuite
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare