Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Croaziera in Estul Mediteranei Insulele Grecesti, Atena, Peloponez, Kusadasi

Plecari:23 aug, 6 sep
Transport:AutocarDurata:10 ZileTara:
Pret:499 €

Ziua 1. BUCURESTI – GRECIA

Ora 6.00 plecare spre Grecia din fata restaurantului Cina. Tranzitam Bulgaria. Seara sosire la Paralia Katerini, una din cele mai populare statiuni ale Greciei continentale, situata in umbra legendarului Munte Olimp. Cazare.

Ziua 2. KATERINI – ATENA

Mic dejun. Plecare spre Atena. Turul capitalei elene, incluzand Acropolele, unul din monumentele cele mai marete intrate in patrimoniul cultural UNESCO, cu impresionantul Parthenon,  cel mai important edificiu al Greciei clasice care a supravietuit pana astazi. Continuam turul admirand  Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, Universitatea, Biblioteca Nationala, Gradina Botanica, Piata Omonia. Seara participare optionala la Slujba de Inviere. Cazare Atena.

Ziua 3. PELOPONEZ

Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Peloponez, tinunt magic incarcat de mitologie, in care vom vizita orasul fortificat al civilizatie egeene, Micene, Nafplio, Epidaurus, cu impresionantul Teatru antic si vom face un scurt popas la Corint. Cazare Atena.

Ziua 4. BUN VENIT LA BORD ! MIKONOS

Mic dejun. Deplasare in portul Pireus unde vom face formalitatile de imbarcare. Vasul paraseste tarmul Greciei continentale la ora 11.00. Timp liber la bordul vasului, prilej de a ne relaxa si a ne bucura de faciliatile care ne stau la dispozitie: baruri, piscina, casino, salon de masaj, sauna, salon de frumusete, sala de fitness etc. Ora 18.00 acostam in Mikonos si vom stationa aici 5 ore, ragaz suficient pentru a descoperi frumusetile acestei bijuterii a arhipelagului Cicladelor, din care se remarca simbolicele mori de vant „Venetia” de pe plaja Alevkantra sau complexul celor cinci biserici ortodoxe, Paraportiani. Mikonos este vestit mai ales pentru intensa sa viata de noapte. Vasul ridica ancora la ora 23.00. Noapte la bord ( pensiune completa ).

Ziua 5. KUSADASI & PATMOS

Mic dejun. Ora 7.00 sosire in Kusadasi, una din statiunile ‘bijuterie’ ale Marii Egee. Se pot alege excursii la anticul Efes sau la Casa Fecioarei Maria. Plecare din Kusadasi ora 12.00, indreptandu-ne spre Patmos, unde vom ajunge la ora 16.00. Timp liber pentru explorarea acestei pitoresti insulitie din arhipeleagul Dodecaneze, declarata de Parlamentul Elen in 1981 ‘insula sacra’. Manastirea Sfantului Ioan Teologul si Pestera Apocalipsei sunt parte din patrimoniul mondial UNESCO. Frumoasa plaja Meloi se afla la o mica distanta de mers pe jos de Skala, portul comercial al insulei. Parasim portul la ora 21.00. Noapte la bord ( pensiune completa ).

Ziua 6. CRETA & SANTORINI

Mic dejun. Sosire in Creta la ora 7.00 dimineata. Pana la ora plecarii, 11.30, vom avea timp pentru un tur pietonal in Heraklion, capitala insulei si o vizita la sit-ul arheologic al Palatului Knossos. Dupa un voiaj de 5 ore ajungem in Santorini, una din marile atractii ale Mediteranei. Vom petrece aici pana la ora 21.00, timp suficient pentru a descoperi frumusetea  acestei misterioase insule vulcanice din extremitatea sudica a Cicladelor, impresionanta prin peisajele sale pitoresti, cu plaje cu nisip negru, sate traditionale si numeroasele biserici. Noapte la bord ( pensiune completa ).

Ziua 7. DELPHI – METEORA – KATERINI

Mic dejun. Vasul acosteaza din nou in portul Pireu ora 7.00 dimineata. Imbarcare in autocar si plecare spre Riviera Olimpului. En route popas la Delphi, sanctuar al vechii Elade dedicat zeului Apollo, situat pe culmile joase ale Muntelui Parnassus. Vom vizita site-ul arheologic, cu amfiteatrul si Templul lui Apollo, care adapostea in antichitate pretiosul Oracol de la Delphi. Continuam traseul spre Kalambaka, oras asezat in umbra fascinantelor manastiri ale  complexului monahal de la Meteora, inaltate in vazduh, parca suspendate, pe stancile abrupte ale Vaii Tessaliei. Miracol geologic, unic in lume, Meteora este cel mai important centru monastic al Greciei dupa Muntele Athos. Continuarea drumului spre Riviera Olimpului. Popas in Valea Tempi la Biserica Sf. Paraschiva. Cazare Paralia Katerini.

Ziua 8. SALONIC – BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara cu un scurt popas in Salonic unde vom admira Turnul Alb, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Piata Aristoteles, Biserica Sf. Dumitru. Sosire in Bucuresti dupa ora 12.00 noaptea, trafic, vami etc.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

 • · transport autocar 3* ;
 • · cazare 3 nopti cu pensiune completa pe vasul Aegean Pearl 3* sup. si 4 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* (2 nopti Atena si 2 nopti Rivieara Olimpului );
 • · vizitele cuprinse in program pe durata traseului ( nu sunt incluse vizitele organizate in porturi pe durata croazierei );
 • · ghid din partea agentiei pe traseu.

 

 • · asigurarea medicala;
 • · intrarile la obiectivele turistice;
 • · excursiile optionale ;
 • · taxele portuare 74 € ;
 • · supliment cabina exterioara pe durata croazierei 85 €
 • · alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI LOC IN CABINA DUBLA INTERIOARA SUPLIMENT SINGLE
20 apr ( Paste ), 23 aug, 6 sep 499 € 197 €

 

Reducere copii max 16 ani: 50% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Reducere pentru a treia persoana adulta in camera 30 €. Grup minim 35 pers.

 

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

 

 • Peloponez 31 €
 • Efes si Casa Fecioarei Maria in Kusadasi 39 €
 • Turul orasului Heraklion si Palatul Knossos 37 €

 

 • Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
 • Clasificarea hotelurilor, a restaurantelor, a croazierei este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
 • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).Traseul croazierei poate fi modificat in anumite situatii speciale, functie de conditii climatice etc.
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Circuite
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare