Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Spania – Costa Brava

Plecari:9 apr 2012, 19 aug 2012, 29 aug 2012, 12 sept 2012
Transport:AutocarDurata:13 ZileTara:Spania,Italia,Ungaria
Pret:de la 545 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – VIENA – VENETIA ( 795 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria pe ruta Graz – Udine. Seara cazare in Padova.

Ziua 3. VENETIA – VERONA – GENOVA ( 540 km )

Mic dejun. In prima parte a zilei vizitarea Venetiei: Piata San Marco, Palatul Ducal, Podul Rialto, Puntea Suspinelor. Optional, croaziera in insula Murano. Plecare spre Verona, unde vom vizita Arenele Romane, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Casa Julietei. Continuam traseul spre Riviera Ligurica. Cazare in Savona sau zona.

Ziua 4. RIVIERA LIGURICA – CANNES – COSTA BRAVA ( 680 km )

Dupa micul dejun, continuam drumul spre sud, strabatand minunatele peisaje ale Rivierei Ligurice si ale Coastei de Azur. Oprire in Cannes, una din cele mai sofisticate statiuni litorale din Europa. Seara sosire in Costa Brava- Costa Maresme (zona turistica cu statiuni moderne, aflata la 50 km nord de Barcelona, pe tarmul Mediteranei ). Cazare si cina la hotel.

Ziua 5. FARMECUL MEDITERANEI & BARCELONA

Mic dejun. Plaja, baie, distractii si excursii. Va asteapta inepuizabile optiuni de petrecere a timpului: relaxare la piscina hotelului sau pe frumoasele plaje aurii, plimbari pe promenadele animate ale statiunilor, excursii, cumparaturi etc. Barcelona se afla la doar 45 minute de mers cu trenuletul de coasta, intr-un voiaj minunat de-a lungul rivierei. Din Piata Catalunya (centrul orasului ), unde opreste trenuletul, puteti incepe explorarea acestui oras fermecator, atat pietonal cat si cu bus-ul turistic, cu opriri la principalele obiective turistice. Optional, putem alege o excursie la Barcelona cu autocarul, vizitand impresionanta Catedrala Sagrada Familia, opera faimosului arhitect catalan Gaudi, Parcul Guell, La Rambla ( principala artera pietonala a Barcelonei, loc de intalnire a numerosi artisti ambulanti ), Acvariul, Cartierul Barri Gotic, Stadionul Olimpic etc. Dupa-amiaza timp liber in Barcelona pentru cumparaturi, vizite individuale etc. Cazare si cina Costa Brava-Maresme.

Ziua 6. COSTA BRAVA – SUN & FUN

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau alte activitati. Sugeram o escapada in Aquapark-ul din Lloret de Mar sau o vizita la Delfinarium pentru o reprenzentatie de exceptie cu foci si delfini. Cei pasionati de arta pot alege o vizita la Muzeului Salvador Dali din Figueres, cel mai vizitat muzeu din Spania dupa Prado. Seara puteti opta pentru o croaziera romantica, ocazie de a admira unul din cele mai frumoase apusuri de soare. Cazare si cina.

Ziua 7. MONTSERRAT & ANDORA

Mic dejun. Timp liber in Costa Brava pentru plaja sau alte activitati. Optional, excursie la Manastirea Montserrat, construita pe stancile abrupte ale muntelui cu acelasi nume, (comparbila cu complexul monahal Meteora), cel mai important centru spiritual din regiunea Catalonia, continuand apoi cu Andora, ocazie de a ne bucura de peisaje spectaculoase si de a face cumparaturi tax-free. Cazare si cina.

Ziua 8. COSTA BRAVA – SUN & FUN

Mic dejun. Timp liber in statiune. Va sugeram o calatorie relaxanta si incantatoare cu catamaranul de-a lungul coastei, apoi pana la Insulele Medas, unde se spune ca s-ar afla cele mai limpezi ape din Mediterana. Voiajul ofera privelisti deosebite cu pesteri ascunse in stanci, plaje salbatice, sate traditionale etc.  Prin hublourile vaporasului de sub punte se poate admira impresionanta  fauna si flora marina. La intoarcere puteti opta pentru o seara spaniola memorabila petrecuta intr-o ‘ferma’ tipic catalana ( masia ) din Santa Susana. Spectacol de flamenco de exceptie si o cina catalana cu sampanie, sangria, vin si bauturi racoritoare. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 9. AVIGNON – AIX EN PROVENCE – MARSILIA ( 490 km )

Mic dejun. Plecare din Costa Brava spre Marsilia. Popas la Avignon, capitala regiunii Provence, unde vom putea admira fostul Palat Papal si faimosul Pod din Avignon. Urmatoarea orpire va fi in frumosul orasel Aix-en-Provence, locul unde s-a nascut si a creat Cezanne, faimos datorita numeroaselor fantani arteziene si a arhitecturii monumentale. Seara sosire si cazare in zona Marsilia.

Ziua 10. NICE – MONTE CARLO – SAN REMO – MILANO ( 533 km )

Mic dejun. Tur panoramic Marsilia, continuand traseul pe Coasta de Azur, cu opriri in Nice, cel mai popular oras de pe Cote d’Azur, dupa care vizitam Principatul de Monaco si Monte Carlo: Palatul Princiar, Catedrala, Acvariul, Cazinoul, Gradinile exotice etc. In drumul spre Italia scurt popas in San Remo, cea mai frumoasa statiune de pe Riviera Ligurica. Seara cazare in Milano.

Ziua 11. MILANO – PADOVA ( 240 km )

Dupa micul dejun, vizitarea orasului Milano: Piata Domului, Scala din Milano, Castelul Sforzzesco. Continuam traseul spre Padova, unde vom vizita Basilica Sf. Anton, unul din cele mai importante monumente religioase ale Italiei. Cazare in Padova.

Ziua 12. LJUBLJANA & ZAGREB  ( 750 km )

Mic dejun. Plecare dimineata spre Slovenia. Popas pentru un tur panoramic al capitalei, Ljubljana, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Traversam frontiera in Croatia si sosim la Zagreb, cea de-a cincea capitala a acestui voiaj, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelačića. Sosirea seara tarziu la Budapesta si cazare.

Ziua 13. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

  • transport autocar licentiat 3 *;
  • cazare 7 nopti cu mic dejun pe durata circuitului in hoteluri de 3* si 4* si 5 nopti cu demipensiune pe durata sejurului in Costa Brava-Maresme- hotel 3* ( vezi supliment hotel 4*);
  • vizitele cuprinse in program.
  • ghid din partea agentiei pe traseu.

Nota: cazarea din zona Marsilia poate sa se faca intr-o perioada sau alta si in hotel Ibis ( echiv. 3* )

 

  • asigurarea medicala;
  • intrarile la obiectivele turistice;
  • biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si  taxa Tronchetto 25 € ;
  • excursiile optionale:
  • supliment optional up-grade hotel 4* in Costa Brava-Maresme 75 € ( 5 nopti )
  • alte servicii decat cele mentionate.


PLECARI

LOC / CAMERA DBL

SUPLIMENT SINGLE

9 apr ( Paste )

545 €

173 €

19 aug

595 €

186 €

29 aug

575 €

173 €

12 sept

559 €

155 €

 

Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.  Grup minim 35 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Barcelona full day 25 €

Costa Dorada – Portaventura 29 €

Montserrat & Andora 45 €

Croaziera in Insulele Medas 35 €

Seara spaniola ‘La Siesta’ cu spectacol de flamenco 35 €  ( include bilet intrare, transferuri, bauturi, snacks ), 47 € (include bilet intrare, transferuri, bauturi, cina )

 

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Padova: Hotel NH Mantegna Padova 4* (situat central, MD bufet, www.nh-hotels.com )

Genova / Savona: Park Hotel Varazze 3* ( MD bufet, www.parkhotelvarazze.it )

Costa Brava-Maresme :

Hotel Sorra Daurada 3* ( in Malgrat de Mar, 50 m de plaja, mic dejun si cina bufet,  www.hotelserhssorradaurada.com )

Hotel Cartago Nova 3* ( situat in Malgrat de Mar, 100 m de plaja, mic dejun si cina bufet,  www.cartago-nova.com )

Hotel Tropic Parc 4* ( situat in Malgrat de Mar, 100 m de plaja, mic dejun si cina bufet, www.tropic-park.com )

Milano: Hotel Best Western Milton 4* (MD bufet, www.miltonmilano.com )

Budapesta: hoteluri 3* ( situate periferic, MD bufet )

 

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

 

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:

Plecari 9 apr, 29 aug, 12 sep: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Pitesti – Sibiu – Sebes – Deva – Arad

Plecare 19 aug: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Tg. Mures – Cluj Napoca – Oradea

 

● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Cazarea de pe Coasta de Azur poate sa fie intr-o perioada sau alta si in hotel de 2* sau in zona periferica a orasului.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

●  Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

●  In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare