Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Praga & Viena

Plecari:27 iul 2012, 15 aug 2012, 28 aug 2012
Transport:AutocarDurata:8 ZileTara:Cehia, Austria
Pret:299 €

● Praga – oras imperial, Orasul de Aur, unul din cele mai vizitate orase ale Europei ( al saselea dupa Londra, Paris, Roma, Madrid, Berlin )

● descopera atmosfera romantica din Staré Město, centrul vechi al orasului, inclus in patrimoniul UNESCO

● admira splendidele cladiri medievale, trecand peste faimosul Pod Carol  (Podul Indragostitilor ) si urca apoi pana la maiestosul Castel inaltat pe un promontoriu deasupra orasului (considerat de Guinness Book cel mai mare castel antic din lume )

● cand ai ajuns la castel, nu rata si o vizita la impresionanta catedrala Sf. Vitus, un veritabil exemplu de arhitectura gotica de Boemia

● pentru o cina de neuitat, alege faimosul restaurant Švejk, unde vei savura preparate delicioase facute dupa retete originale intr-o ambianta care imita pana la detaliu atmosfera din timpul monarhiei austro-ungare de la inceputul secolului 20

● cea mai celebra Berarie ? Daca ai timp, treci pe la U Fleku, cea mai veche casa de bere din Praga, unde poti face si un tur al muzeului berii sau te poti delecta vizionand un spectacol autentic de cabaret ceh, cu dansuri diverse, de la traditionalul polka, la contemporanele ritmuri latino.

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – BRNO – PRAGA ( 560 km )

Mic dejun. Plecare spre Praga. En route popas la Brno pentru un tur de oras. Sosire la Praga in cursul dupa-amiezii si timp liber. Cazare.

Ziua 3. PRAGA

Mic dejun. Descoperim fascinatia acestui oras romantic intr-un tur de oras cu autocarul si pietonal, in care vom vizita Orasul Vechi (Staré město ) cu numeroase cladiri istorice, printre care Ceasul Astronomic , biserica gothica Tyn, Catedrala Sf. Vitus, Cartierul evreiesc, Podul Carol – cel mai vechi pod din Praga, Castelul (Hradčany ) etc. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau alte activitati facultative. Cazare Praga.

Ziua 4. PRAGA & KARLOVY VARY ( 270 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, superba statiune balneoclimaterica situata in partea de vest a Boemiei, renumita prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Intoarcere in Praga si timp liber. Cazare.

Ziua 5. DRESDA ( 290 km )

Mic dejun. Astazi vom avea prilejul sa vizitam unul dintre cele mai frumoase orase germane, Dresda, capitala Saxoniei, situata pe raul Elba. Vom vizita Dresdner Schloss ( Castelul Dresda ), locuit in trecut de regii Saxoniei si de electori, a carui particularitate este amestecul de stiluri arhitecturale, de la renascentist, baroc si clasic.  Vom continua cu vizitarea Palatului Zwingler – magnific ansamblu architectural baroc, Opera, impunatoare Catedrala catolica Sanctissimae Trinitatis (Hofkirche), folosita in trecut ca biserica a familiei regale, Catedrala luterana Fraeunkirche, Primaria. Vom avea timp liber pentru plimbari, vizite individuale, cumparaturi. Intoarcere seara la Praga si cazare.

Ziua 6. CESKI KRUMLOV – VIENA ( 390 km )

Mic dejun. Plecare spre Viena. En route, popas la Cesky Krumlov, unul din cele mai frumoase orasele medievale din Europa, situat in sudul Boemiei, la aprox 160 km de Praga. Inclus in patrimoniul UNESCO, orasul gazduieste si impunatorul castel Krumlov  ( sec XIII ), al doilea ca marime din Boemia. Sosire in Viena si instalare la hotel. Incepem explorarea orasului imperial cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam cu vizitarea casei Hundterwasser, o adevarata opera arhitecturala moderna, a Palatului Hofburg si a Domului Sf. Stefan. Seara optionala in Grinzing – cartier celebru aflat la marginea padurii vieneze, loc traditional de intalnire al artistilor orasului. Cazare Viena.

Ziua 7. VIENA – BUDAPESTA ( 285 km )

Mic dejun. Dimineata vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Ca program alternativ se poate vizita Palatul Belvedere, una din cele mai desavarsite capodopere de arhitectura baroca, fosta resedinta de vara a Printului Eugen de Savoy si mai tarziu a Arhiducelui Franz Ferdinand. Plecare spre Budapesta. Tur panoramic cu autocarul. Seara, optional, croaziera cu cina inclusa pe Dunare – prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 8. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

transport autocar licentiat 3*;

7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* : 2 nopti Budapesta ( dus-intors), 4 nopti Praga, 1 noapte Viena;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu.

 

 

asigurarea medicala;

intrarile la obiectivele turistice;

excursiile si activitatile optionale ;

alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

27 iul, 15 aug, 28 aug

299 €

105 €

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Karlovy Vary 25 €;

Dresda ( Germania ) 35 €

Cina traditionala in Praga la restaurantul Švejk 27 €

Cina traditionala in Grinzing ( Viena ) 25 €

Croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina 28 €

 

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Praga: Hotel Apollon 3* ( situat semicentral, MD bufet, www.hotelapollon.cz )

Viena: Hotel Sophienalpe 3* (www.sophienalpe.at )

Budapesta: hoteluri 3* ( situate semicentral, MD bufet )

 

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

 

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:

Plecari 27 iul: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Pitesti – Sibiu – Sebes – Deva – Arad

Plecari 15 aug, 28 aug: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Tg. Mures – Cluj Napoca – Oradea

 

 NOTA:

● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  In conseciinta, vizitele din ziua 7 se vor face pietonal si cu mijloacele de transport in comun. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Circuite
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare