Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Grecia Continentala & Insula Thassos

Plecari:25 aug, 5 sep
Transport:AutocarDurata:8 ZileTara:
Pret:299 € -319 €

Ziua 1. BUCURESTI – KAVALA ( 780 km )

Ora 6.00 plecare spre Grecia din fata restaurantului Cina, traversand Bulgaria. Seara sosire si cazare in Kavala, oras fermecator, al doilea ca marime din nordul Greciei. Cazare.

Ziua 2. INSULA THASSOS ( 180 km )

Mic dejun. Tur optional al insulei Thassos, traversand cu ferry-boat-ul de la Keramoti in Limenas. Vom vizita antica si actuala capitala Limenas, Manastirea Arhanghelul Mihail (situata pe o stanca deasupra marii ), Limenaria etc. Dupa-amiaza intoarcere in Grecia continentala. Cazare in Kavala.

Ziua 3. HALKIDIKI & MUNTELE ATHOS ( 340 km )

Mic dejun. Plecare spre Halkidiki, una din cele mai indragite destinatii de vacanta din Grecia si ne imbarcam pe vapor pentru o minunata croaziera in jurul Muntelui Athos, admirand manastirile monumentale ridicate pe inaltimile muntilor, care formeaza cel mai mare si mai important complex monastic  ortodox din Grecia. Cazare in Katerini.

Ziua 4. KATERINI – METEORA – DELPHI – ATENA ( 445 km )

Mic dejun. Plecare spre Kalambaka, cu oprire in Valea Tempi, la Biserica Sf. Paraschiva. Sosim in Kalambaka, oras asezat in umbra fascinantelor manastiri ale complexului   monahal de la Meteora, inaltate in vazduh, parca suspendate, pe stancile abrupte ale Vaii Tessaliei. Miracol geologic, unic in lume, patrimoniu mondial UNESCO, Meteora este unul din cele mai importante repere turistice ale Greciei. Vizitarea a doua manastiri. Continuarea drumului spre Atena. Popas la Delphi, sanctuar al vechii Elade dedicat zeului Apollo, situat pe culmile joase ale Muntelui Parnassus. Vom vizita site-ul arheologic, cu amfiteatrul si Templul lui Apollo, care adapostea in antichitate pretiosul Oracol de la Delphi. Sosire seara la Atena si cazare.

Ziua 4. ATENA & CAP SOUNION

Mic dejun. Turul capitalei elene, incluzand Acropolele, unul din monumentele cele mai marete intrate in patrimoniul cultural UNESCO, cu impresionantul Parthenon, cel mai important edificiu al Greciei clasice care a supravietuit pana astazi. Continuam turul admirand  Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, Universitatea, Biblioteca Nationala, Gradina Botanica, Piata Omonia. Seara sugeram o incursiune la Cap Sounion, situat in cel mai sudic promontoriu al Peninsulei Attica, pe tarmul Golfului Saronic, unde vom putea admira cel mai frumos apus de soare de la baza coloanelor dorice ale Templului lui Posseidon, zeul marilor in mitologia greaca. Legenda spune ca Aegeus, regele Atenei, s-a aruncat de aici in mare, astfel luand nastere numele Marii Egee. Cazare Atena.

Ziua 6. PELOPONEZ

Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Peloponez, tinunt magic incarcat de mitologie, in care vom vizita orasul fortificat al civilizatie egeene, Micene, Nafplio, Epidaurus, cu impresionantul Teatru antic si vom face un scurt popas la Corint. Intoarcere in Atena si cazare.

Ziua 7. ATENA – INSULA SKIATOS – KATERINI ( 525 km )

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Volos. Excursie optionala in Insula Skiatos, una din cele mai pitoresti insule grecesti, cea mai vestica din grupul Sporades. Posibilitati de plaja si baie, snerkeling etc. Continuam traseul spre spre Riviera Olimpului. Cazare Katerini.

Ziua 8. SALONIC – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre tara. Oprire in Salonic pentru un tur de oras: Turnul Alb, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru. Sosire in Bucuresti in cursul noptii, functie de durata formalitatilor vamale.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
transport autocar modern 3*;

8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*:

2 nopti Kavala, 2 nopti Katerini, 3 nopti Atena;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local la  Acropole;

 

asigurarea medicala;

intrarile la obiectivele turistice;

excursiile si vizitele optionale;

alte servicii decat cele mentionate.

 PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
22 apr ( Paste ) 319 € 125 €
25 aug, 5 sep 299 € 115 €

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

 • Turul Insulei Thassos ( inclusiv biletele de ferry-boat ) 25 €
 • Croaziera in jurul Muntelui Athos 32 €
 • Cap Sounion 18 €
 • Peloponez 33 €
 • Croaziera in Insula Skiathos 32 €

 Informatii utile:

 • Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din Grecia.
 • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este pricizat altfel.
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare