Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Germania

Plecari:5 aug 2012
Transport:AutocarDurata:13 ZileTara:
Pret:665 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – PASSAU- NÜRENBERG (766  km )

Mic dejun. Plecare spre Germania cu tranzitarea nordului Austriei. Popas in Passau, oras asezat la confluenta a trei rauri: Dunarea, Innul si Ilzul. Vizitarea vechiului oras situat pe o fasie ingusta de pamant situata intre Dunare si Inn: Domplatz, Catedrala Sf. Stefan, Residenzplaz cu stradutele inguste unde putem admira cladiri care apartin perioadei neoclasice. Seara cazare in Nürenberg.

Ziua 3. NÜRENBERG – WEIMAR – DRESDA (443 km )

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Nürenbergul: Castelul ( exterior ), Frauenkirche ( Biserica Doamnei Noastre ), Casa memoriala a pictorului Albrecht Dürer, unde a trait pana la moartea sa, Biserica Sf. Sebald. Dupa amiaza in drum spre Dresda, se va face o oprire in Weimar, important centru cultural inca din sec. al XVII-lea. Numele acestui oras emblematic asezat la poalele Padurii Turingiene este legat de cel a lui Goethe, Schiller sau Cranach. Se vor vizita casele memoriale. Seara sosire si cazare in Dresda sau zona.

Ziua 4. DRESDA – POSDAM – BERLIN ( 245 km )

Mic dejun. Astazi vom avea prilejul sa vizitam unul dintre cele mai frumoase orase germane, Dresda, capitala Saxoniei,                                      situata pe raul Elba. Vom vizita Dresdner Schloss ( Castelul Dresda ), locuit in trecut de regii Saxoniei si de electori, a carui   particularitate este amestecul de stiluri arhitecturale – renascentist, baroc si clasic.  Vom continua cu vizitarea Palatului Zwingler – magnific ansamblu architectural baroc, Opera, impunatoare Catedrala catolica Sanctissimae Trinitatis (Hofkirche), folosita in trecut ca biserica a familiei regale, Catedrala luterana Fraeunkirche, Primaria. Deplasare la Potsdam, oras fermecator, inconjurat de lacuri idilice si paduri, in care cele trei secole de regat prusac au creat un peisaj cultural unic, cu numeroase palate si parcuri. Vom putea admira renumitul Palat Sanssouci, fosta resedinta de vara a regelui Frederic cel Mare si parcul acestuia, cu splendidele sale gradini terasate, fantani arteziene si statui. Seara sosire si cazare Berlin.

Ziua 5. BERLIN

Mic dejun. Tur matinal al capitalei Germaniei: centrul istoric (Poarta Brandenburg, Cartierul St. Nicolas, Gendarmen market, Reichstag – impresionant edificiu neo-renascentist, restaurat dupa incediul din 1933, adapostind astazi Parlamentul Germaniei reunite), Muzeul Pergame, Muzeul Bode. Cazare.

Ziua 6. BERLIN – LACUL MECKLEMBURG – LÜBECK ( 259 km )

Mic dejun. Ne deplasam spre Lübeck, odinioara important oras hanseatic, strabatand zona Lacului Mecklemburg, unde exista peste 1800 de lacuri. Zona se remarca prin privelistile fascinante, cu rezervatii naturale care conserva viata salbatica din aceasta regiune. Scurta oprire la Müritz, cel de-al II-lea lac ca marime din Germania cu o suprafata de 115 km². Seara sosire si cazare Lübeck sau zona.

Ziua 7. LÜBECK – HAMBURG – BREMEN ( 412 km )

Mic dejun. Prima parte a zilei este dedicata vizitarii orasului Lubeck, care timp de 250 de ani a fost o importanta metropola comerciala, iar din 1987, face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Se viziteaza Poarta Holsten, Primaria, Casa Buddenbrook. Dupa amiaza se pleaxa spre Hamburg, al doilea oras nemtesc ca marime dupa Berlin, fiind si unul din cele mai importante porturi din Europa. Se viziteaza Rathaus, Biserica Sf. Mihail al carei turn baroc de 132 m este simbolul orasului. Seara cazare in zona Bremen.

Ziua 8. BREMEN-KÖLN-KOBLENZ ( 600 km )

Mic dejun. Popularitatea orasului Bremen, care se viziteaza dupa micul dejun, este legata de povestile fratilor Grimm. Se viziteaza Markplaz, Rathaus, Catedrala Sf. Petru. Se pleaca apoi spre Köblenz cu o scurta oprire in Köln, pentru a vizita Catedrala dedicata Sf. Ursula si care, prin dimensiunile sale impresionante, reprezinta un veritabil reper urban. Seara cazare la Köblenz.

Ziua 9. KOBLENZ– HEIDELBERG (  330 km )

Dupa micul dejun, plecare spre Heidelberg urmand traseul prin minunata Vale a Rhinului cu legendara Stanca Lorelei si imunatoarele castele medievale. Scurte popasuri en route. Drumul continua spre Heidelberg, oras medieval ce se remarca prin impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate si deasemena vom putea urca pana la impunatorul castel din sec. al XV-lea. Cazare in zona Stuttgart.

Ziua 10. LACUL KONSTANZ (  370km )

Mic dejun. In drum spre Lacul Konstanz vo face o scurta oprire la Donaueschingen, unde, pe domeniul Castelului medieval, se gasesc izvoarele Dunarii, fluviu care parcurge 2840 km pana se varsa pe teritoriul Romaniei. Scurte opriri de-a lungul lacului Konstanz. Vom admira Meeresburg, considerat unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Germania si Lindau, oras insular, situat in mijlocul unor peisaje mirifice. Cazare zona Innsbruck.

Ziua 11. CASTELELE BAVARIEI ( 380 km )

Mic dejun. Excursie optionala in Bavaria. Vom parcurge ruta Alpilor Bavarezi, pana la Palatul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II al Bavariei, continuand apoi traseul spre Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 12. MÜNCHEN – INNSBRUCK – BUDAPESTA ( 700 km )

Mic dejun. Se pleaca spre Budapesta cu scurte opriri la Berchtesgarden Land, zona de un pitoresc aparte unde sunt foarte bine pastrate cutumele de viata alpina ancestrala. O atractie deosebita o constituie si lacul Königsu prin vegetatie salbatica alpina si prin Malerwinkel (coltul pictorilor). Sosire si cazare Budapesta.

Ziua 13. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 800 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
transport autocar licentiat 3*;

12 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu.

 

asigurarea medicala;

intrarile la obiectivele turistice;

excursiile optionale;

alte servicii decat cele mentionate.PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
5 aug 2012
665 € 260 €

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

10% Reducere EARLY BOOKING pana la data de 31-Dec-2011
Reducerile se aplica doar pentru plata integrala a excursiei. In cazul platii partiale ( avans minim 30% ), se va aplica jumatate din valoarea reducerii.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

 • Castelele Bavariei 35 €
 • Potsdam ( din Berlin ) 25

Informatii utile

 • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.
 • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare