Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Franta – Benelux & Germania

Plecari:15 aug 2012
Transport:AutocarDurata:14 ZileTara:Franta,Benelux,Germania
Pret:635 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata in zona Salzburg.

Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )

Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul  Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.

Ziua 4. STRASBOURG – LUXEMBOURG – PARIS ( 590 km )

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in centrul istoric, incluzand impresionanta Catedrala gotica ( a patra ca inaltime din lume ) si Ceasornicul, dupa care putem alege o plimbare cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris. En route oprire in Luxembourg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene si important centru bancar, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal. Sosim la Paris, nu inainte de a face un scurt popas la Reims, pentru a admira celebra Catedrala. Cazare Paris.

Ziua 5. PARIS

Mic dejun. Incepem vizitarea Orasului Luminilor intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais (ambele construite in stilul Art Nouveau ), Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Defense.  Dupa-amiaza vizita individuala la Muzeul Luvru. Seara vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare.

Ziua 6. PARIS

Mic dejun. Turul de astazi ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Continuam dupa-amiaza vizitand Les Invalides, Montparnasse, Jardin du Luxembour, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’  pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor. Cazare Paris.

Ziua 7. VALEA LOIREI

Mic dejun. Timp liber in Paris sau excursie optionala pe Valea Loirei, unde vom putea admira doua dintre cele mai marete castele ale Frantei, Chambord si Cheverny. Seara intoarcere in Paris si cazare.

Ziua 8. PARIS – VERSAILLES – WATERLOO – BRUXELLES

Mic dejun. Deplasare matinala la Versailles, unde vom vizita grandiosul Palat al lui Ludovic al XIV-lea si gradinile acestuia. Plecam spre Bruxelles. En route popas la Waterloo, prilej de a admira monumentul ridicat in memoria lui Napoleon. Sosire la Bruxelles si tur de oras: Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare in Bruxelles.

Ziua 9.  BRUGGE – ANVER – ROTTERDAM ( 360 km )

Mic dejun. Vizitam pitorescul orasel Brugge, oras de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Plimbare optionala cu barca pe canale. Continuam cu Anver, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centru caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Dupa amiaza plecare spre Olanda. Tur panoramic al orasului Rotterdam, cel mai mare oras portuar din Europa, unde vom putea admira Primaria, Coolsingel ( principala artera comerciala), centrul vechi Delfshaven, construit intr-un autentic stil danez. Cazare Haga-Leiden.

Ziua 10. AMSTERDAM

Mic dejun. Ne deplasam la Amsterdam, supranumit si “Venetia Nordului”. Vizitam Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 11. DELFT – HAGA – KOLN ( 400 km )

Dupa micul dejun vizitam pitorescul orasel Delft si continuam cu vizitarea orasului Haga, ( Muzeul Regal Mauritshuis si Palatul Pacii ). Dupa amiaza se pleaca spre Germania pentru o scurta vizita in Koln. Vom admira Catedrala monumentala, si ne indreptam apoi spre Koblenz, localitate situata la confluenta raurilor Rin cu Mosela, supranumita si “Poarta Rinului”. Cazare.

Ziua 12. VALEA RINULUI & HEILDELBERG ( 690 km )

Mic dejun. Dimineata plecare spre Praga, urmand traseul prin minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si impunatoare castele medievale. Scurte popasuri en route. Drumul continua spre Praga via Heidelberg, oras de un farmec aparte, unde vom admira impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate sau vom putea urca  pana la impunatorul castel din sec. Al XV-lea, unul din cele mai importante monumente culturale din Germania.  Seara sosire si cazare Praga.

Ziua 13. PRAGA  – BUDAPESTA ( 535 km )

Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Podul Carol, Catedrala Sf. Vit, Ceasul Astrologic, Cartierul Evreiesc. Continuam itinerariul spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 14 BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
transport autocar licentiat 3*; 13 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* : 2 nopti Budapesta ( dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte Strasbourg, 4 nopti Paris, 1 noapte Bruxelles, 2 nopti zona Haga-Leiden, 1 noapte Koblenz, 1 noapte Praga ; vizitele cuprinse in program; ghid din partea agentiei pe traseu. asigurarea medicala; intrarile la obiectivele turistice; excursiile optionale: plimbarile cu vaporasul ( Strasbourg, Paris, Bruxelles, Brugge, Amsterdam, Budapesta );

alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
15 aug 2012
635 € 215 €

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treiapersoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

 10% Reducere EARLY BOOKING pana la data de 31-Dec-2011
Reducerile se aplica doar pentru plata integrala a excursiei. In cazul platii partiale ( avans minim 30% ), se va aplica jumatate din valoarea reducerii.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

 • Valea Loirei 45 €
 • Croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina 28 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

 • Salzburg: Pension Sonnehof 2* ( 7 km de Salzburg, MD bufet, www.pensionsonnenhof.at )
 • Strasbourg: Ibis Strasbourg Centre Ponts Couverts 2*+ ( situat central, MD bufet, www.ibishotel.com )
 • Paris: Hotel Ibis 2*+ ( situat semicentral, metrou linie directa Champs Elysees, MD bufet,  www.ibishotel.com )
 • Bruxelles: Hotel Gresham Belson 4* ( situat zona NATO, MD bufet, www.gresham-hotels.com )
 • Haga-Leiden: Hotel Ibis 3* ( intre Haga si Amsterdam, MD bufet, www.accor.com )
 • Koblenz: Hotel Simonis 3* ( 20 km de Koblenz, MD bufet, www.hotelsimonis.com )
 • Praga: Hotel Apollon 3* ( situat semicentral, MD bufet, www.hotelapollon.cz )
 • Budapesta: hoteluri 3* ( situate periferic, MD bufet )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

 Informatii utile:

 • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. In conseciinta, turul de oras din ziua a 6-a se va face pietonal si cu mijloacele de transport in comun. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.
 • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Circuite
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare