Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Franta – Le Grand Voyage

Plecari:12 iul 2012
Transport:AutocarDurata:15 ZileTara:Franta,Italia,Slovenia,Croatia
Pret:675 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata in zona Salzburg.

Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )

Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul  Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.

Ziua 4. STRASBOURG – PARIS ( 490 km )

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in centrul istoric, incluzand impresionanta Catedrala gotica ( a patra ca inaltime din lume ) si Ceasornicul, dupa care putem alege o plimbare cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris. Sosim in cursul dupa-amiezii si vom incepe vizitarea Orasului Luminilor intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais (ambele construite in stilul Art Nouveau ), Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Defense.  Cazare in Paris.

Ziua 5. PARIS

Mic dejun. Turul de astazi ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Continuam dupa-amiaza vizitand Les Invalides, Montparnasse, Jardin du Luxembour, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’  pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor.

Ziua 6. PARIS & VERSAILLES

Mic dejun. Dimineata, optional, excursie la Versailles, unde vom vizita grandiosul Palat al lui Ludovic al XIV-lea si gradinile acestuia. Dupa-amiaza vizita individuala la Muzeul Luvru. Seara vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare.

Ziua 7. NORMANDIA ( 475 km )

Mic dejun. Plecam spre taramul magic al Normandiei, incarcat de istorie si legende. Ajungem in Deauville, statiune litorala elitista de la Marea Minecii, numita in trecut si ‘regina plajelor normande’. Continuam traseul spre Caen, oras normand renumit datorita monumentelor istorice deosebite, multe dintre ele construite in timpul lui Wiliam Cuceritorul, duce al Normandiei, care a invadat si invins armatele anglo-saxone anul 1066, devenind rege al Angliei. Vom vizita Château de Caen, una din cele mai mari fortificatii medievale din Europa, Eglise de Saint Etienne, Eglise de la Saint Trinité, Primaria. Urmatorul popas va fi la abatia gotica Le Mont Saint Michel, supranumita si ‘’Minunea Occidentului’, monument grandios si unic, parte din patrimoniul cultural, istoric si natural al UNESCO. Catedrala se inalta pe o mica insula in larcul coastei Oceanului Atlantic, fiind in trecut inconjurata de apele fluxului, care acopereau podul de lemn ce inlesnea accesul calugarilor in timpul refluxului. Seara cazare Rennes sau zona.

Ziua 8. VALEA LOAREI – LYON ( 670 km )

Mic dejun. Plecare spre Valea Loarei unde vom vizita castelul Cheverny, indreptandu-ne apoi spre Valea Cher cu un popas la unul dintre cele mai elegante castele din aceasta zona,  Chennonceau, cunoscut si sub denumirea de ’Castelul Doamnelor’. Cazare Lyon.

Ziua 9. MONT BLANC ( 440 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Chamonix, celebra statiune alpina situata la poalele masivului Mont Blanc. De aici putem  urca cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa panorama asupra Alpilor. La intoarcere, popas in Annecy, orasel deosebit de pitoresc ce adaposteste un impozant castel construit de Printul de Savoy in sec. 11. Cazare Lyon.

Ziua 10. GENEVA, LAUSANNE & MONTREUX ( 480 km )

Mic dejun. Excursie optionala in Elvetia. Prima oprire va fi la Geneva, unde vom vizita cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului, cu Maison Tavel ( cea mai veche casa din oras ), Place Neuve, Primaria. Continuam traseul spre Lausanne, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al Lacului Leman, in districtul Romandy ( partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei ), dupa care ajungem la Montreux, oras cu o clima temperata, fermecator, loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. In centru statiunii se afla Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Intoarcere in Lyon si cazare.

Ziua 11. LYON – AVIGNON – AIX EN PROVENCE – MARSILIA( 360 km )

Mic dejun. Tur de oras Lyon: Place des Terreaux, Basilica Fourviere, cartierul vechi. Plecam in sud spre Marsilia. Popas la Avignon, capitala regiunii Provence, unde vom putea admira fostul Palat Papal si faimosul Pod din Avignon. Urmatoarea orpire va fi in frumosul orasel Aix-en-Provence, locul unde s-a nascut si a creat Cezanne, faimos datorita numeroaselor fantani arteziene si a arhitecturii monumentale. Seara sosire si cazare in zona Marsilia.

Ziua 12. CANNES –  NICE – MONTE CARLO – MILANO ( 533 km )

Mic dejun. Tur panoramic Marsilia, continuand traseul pe Coasta de Azur, cu opriri in Cannes, una din cele mai sofisticate statiuni litorale din Europa si Nice, cel mai popular oras de pe Cote d’Azur, dupa care vizitam Principatul de Monaco si Monte Carlo: Palatul Princiar, Catedrala, Acvariul, Cazinoul, Gradinile exotice etc. In drumul spre Italia scurt popas in San Remo, cea mai frumoasa statiune de pe Riviera Ligurica. Seara cazare in Milano.

Ziua 13.  VERONA & VENETIA ( 290 km )   

Mic dejun. Plecam spre Verona. Tur pietonal in centrul vechi al orasului, vizitand Arenele Romane, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Casa Julietei. Continuam itinerariul spre Venetia. Sosim dupa-amiaza in Tronchetto si imbarcare pe ‘vaporetto’ pentru a ajunge in Venetia. Vizitam Piata San Marco, Palatul Ducal, Podul Rialto, Puntea Suspinelor. Cazare Padova.

Ziua 14. LJUBLJANA & ZAGREB ( 750 km )

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Slovenia. Popas pentru un tur panoramic al capitalei, Ljubljana, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Traversam frontiera in Croatia si sosim la Zagreb, cea de-a cincea capitala a acestui voiaj, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelačića. Sosirea seara tarziu la Budapesta si cazare.

Ziua 15. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
transport autocar licentiat 3*;

14 nopti cazare cu mic dejun ( vezi detalii despre hoteluri) in hoteluri de 2*, 3* si 4*: 2 nopti Budapesta (dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte Strasbourg, 3 nopti Paris, 3 nopti Lyon, 1 noapte Marsilia, 1 noapte Milano, 1 noapte Padova;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu.

 

asigurarea medicala;

intrarile la obiectivele turistice;

excursiile optionale ;

urcarea cu telecabina pe Mont Blanc;

plimbarile si transportul cu vaporasul ( Strasbourg, Paris);

biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si taxa Tronchetto 25 €

alte servicii decat cele mentionate.

 PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
12 iul 2012
675 € 240 €

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

10% Reducere EARLY BOOKING pana la data de 31-Dec-2011
Reducerile se aplica doar pentru plata integrala a excursiei. In cazul platii partiale ( avans minim 30% ), se va aplica jumatate din valoarea reducerii.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

 • Versailles 20 €
 • Chamonix & Annecy 45 €
 • Geneva, Lausanne & Montreux 45 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

 • Salzburg: Hotel Torrenerhof 3* ( 28 km de Slzburg, MD bufet, www.torrenerhof.com )
 • Pension Sonnehof 2*+ ( 10 km de Salzburg, MD bufet, www.pensionsonnenhof.at )
 • Strasbourg: Ibis Strasbourg Centre Ponts Couverts 2*+ ( situat central, MD bufet, www.ibishotel.com )
 • Paris: Hotel Ibis 2*+ ( situat semicentral, metrou linie directa Champs Elysees, MD bufet,  www.ibishotel.com )
 • Lyon: Mercure Lyon Charpennes 3* ( situat central, MD bufet,  www.accor.com )
 • Hotel Ibis Lyon Gerland 2* ( situat central, MD bufet,  www.accor.com )
 • Milano: Hotel Best Western Milton 4* ( situat semicentral, MD bufet, www.miltonmilano.com )
 • Padova: Hotel NH Mantegna Padova 4* ( situat semicentral, MD bufet, www.nh-hotels.com )
 • Budapesta: hoteluri 3* ( situate periferic, MD bufet )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

 

 

 • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei. Cazarea din zona Salzburg se poate face si in pensiune turistica 2*-3* ;
 • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare