Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Elvetia & Castelele Bavariei Fascinatia Alpilor

Plecari:02 iul 2012, 7 aug 2012, 23 aug 2012
Transport:AutocarDurata:10 ZileTara:Elvetia,Germania
Pret:540 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta (vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA -VIENA – SALZBURG ( 535 km )

Dupa micul dejun, plecam spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Salzburg, orasul lui Mozart, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama asupra orasului. Cazare Salzburgerland.

Ziua 3. CASTELELE BAVARIEI ( 495 km )

Mic dejun. Continuam traseul spre Germania, pe ruta Alpilor Bavarezi, vizitand Castelul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II si Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. Cazare in zona Feldkirch ( aproape de frontiera cu Liechtenstein ).

Ziua 4. ST. GALLEN – CASCADELE RINULUI – ZURICH ( 290 km )

Mic dejun. Traversam ducatul Liechtenstein cu o scurta oprire in Vaduz. Vizitam in continuare impozanta Abatie din St. Gallen, indreptandu-ne apoi spre Schaffhausen pentru a admira cascadele spectaculoase ale Rhinului ( 150 m largime, 23 m inaltime ). Continuam cu turul orasului Zurich, capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu ‘cea mai inalta calitate a vietii’ din lume si ‘cel mai bogat oras din Europa’. Vom vizita Bahnhofstrasse ( principala artera comerciala a orasului, renumita datorita numeroaselor magazine de lux ), vom putea admira stradutele pietruite din Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in stilul baroc, Catedrala protestanta Grossmunster  ( sec 13 ) si Biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constituie si vitraliile lui Marc Chagall. Popas in Lucerna, unul din cele mai populare orase elvetiene, unde ne vom putea plimba pe vestitul Pod cu Capela construit in sec. 14 ( Kapellbrücke ).  Seara cazare in Lausanne, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al Lacului Leman, in districtul Romandy ( partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei ).

Ziua 5. BERNA & MONTREUX ( 240 km )

Mic dejun. Ne deplasam la Berna, capitala Elvetiei. Vom admira Turnul cu ceas, stradutele pietonale Marktgasse si Kramgasse, strajuite de numeroase cafenele, arcade comerciale si magazine, Primaria, Cladirea Parlamentului. Urmatorul popas fa fi in Montreux, oras cu o clima temperata, fermecator, loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. In centrul statiunii se poate vizita Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Cazare in Lausanne,

Ziua 6. INTERLAKEN & VARFUL JUNGFRAU ( 325 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Interlaken, statiune montana deosebit de pitoreasca, asezata la poalele Alpilor intre cele doua lacuri Thun si Brienz. Odata ajunsi, urcare cu trenuletul cu cremaliera pe masivul Jungfrau, supranumit si ‘acoperisul Europei’ ( altitudine 3454 m ), de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra Alpilor. Voiajul cu trenuletul dureaza cca. 3 ore / sens, oferind privelisti unice. Turistii pot opta si pentru program liber in Interlaken sau pentru o plimbare cu vaporasul pe unul dintre cele doua lacuri. Intoarcere la hotel in Lausanne si cazare.

Ziua 7. GENEVA & MONT BLANC ( 285 km )

Mic dejun. Dimineata vom vizita Catedrala Notre Dame din Lausanne. Plecam spre Geneva, unde vom putea admira cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului cu Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria. Continuam traseul parcurgand faimosul tunel, lung de 11,6 km, cea mai importanta ruta de transport trans-alpin, care leaga orasele Chamonix si Courmayeur ( Valea Aosta ). Sosim la  Chamonix, celebra statiune montana din Franta, gazda primelor jocuri olimpice de iarna. Masivul Mont Blanc, care domina orizontul intregului platou, este cel mai inalt munte din Alpi si al 11-lea din lume. Urcare optionala cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa priveliste care se deschide de la aceasta altitudine. Sosire seara si cazare in frumoasa Valle d’Aosta.

Ziua 8. MASIVUL ZERMATT  – PASUL FURKA – INNSBRUCK ( 595 km )

Mic dejun. Drumul continua printr-o regiune fermecatoare, strabatand minunatele peisaje montane. Sosim la Tasch orasel asezat la poalele celor mai inalte piscuri alpine, in Valea Mattertal. De aici ne imbarcam in trenulet pentru a ajunge in Zermatt, statiune de lux, situata in umbra masivului Matterhorn ( 4478 m ), unde accesul motorizat este interzis. Putem alege cea de-a treia ascensiune din itinerariul nostru, pe Klein Matterhorn, pana la cota de 3883 m, cea mai inalta platforma de belvedere din Europa. Panorama care deschide de aici este coplesitoare. Plecam spre Innsbruck, capitala Tirolului, strabatand Pasul Furka, cea mai spectaculoasa si inalta trecatoare alpina, cu vedere magnifica asupra ghetarilor Rhone si Gratschlucht. Sosire seara tarziu si cazare in zona Innsbruck.

Ziua 9. LACURILE GLACIARE – BUDAPESTA ( 720 km )

Mic dejun. Dupa un tur matinal al orasului Innsbruck, plecam spre spre Salzkammergut, zona lacurilor glaciare, prilej de a vizita fermecatoarea statiune St. Gilgen. Continuam drumul Budapesta. Cazare Budapesta.

Ziua 10. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 800 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
●  transport autocar licentiat 3*;9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti Budapesta ( dus-intors), 1 noapte zona Salzburg (hotel-pensiune), 1 noapte zona Vaduz, 3 nopti Lausanne, 1 noapte Valea Aosta, 1 noapte Tirol;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu

Cazarea din zona Salzburg se poate face si in hotel-pensiune de 2*

asigurarea medicala; intrarile la obiectivele turistice;

excursiile optionale;

biletele pentru urcarile optionale ( se achita local ) cu trenuletul pe Jungfraujoch, cu telecabina / telefericul pe Mont Blanc si pe Klein Matterhorn;

transportul cu trenuletul din Tasch la Zermatt si retur (cca. 14 CHF);

alte servicii decat cele mentionate.

 

 

PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
02 iul 2012, 7 aug 2012, 23 aug 2012
540 € 195 €

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

10% Reducere EARLY BOOKING pana la data de 31-Dec-2011.
Reducerile se aplica doar pentru plata integrala a excursiei. In cazul platii partiale ( avans minim 30% ), se va aplica jumatate din valoarea reducerii.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Interlaken 30 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Informatii utile:

  • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
  • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.
  • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
  • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
  • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
  • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
  • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
  • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
  • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare