Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Croatia–Serbia-Muntenegru Farmecul Adriaticii

Plecari:28 mai 2012, 21 iun 2012, 12 iul 2012, 23 iul 2012, 3 aug 2012, 14 aug 2012, 25 aug 2012, 5 sept 2012, 15 sept 2012
Transport:AutocarDurata:10 ZileTara:Croatia,Serbia,Muntenegru,Ungaria
Pret:de la 450 €

Ziua 1. BUCURESTI – BELGRAD ( 595 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Belgrad pe ruta Pitesti – Craiova – Turnu Severin – Portile de Fier. En route se pot admira Statuia lui Decebal ( masurand 55 m inaltime, ridicata in vecintatea monumentului roman Tabula Traiana ), Manastirea Mraconia, cazanele ( cea mai fermecatoare parte a Dunarii ) si Cetatea Golubac, construita pe marginea unei stanci deasupra Dunarii. Sosire dupa-amiaza tarziu la Belgrad. Tur panoramic al capitalei Serbiei, situata pe cele doua ape internationale, la confluenta raurilor Sava si Dunarea, in campia Panoniei. Orasul mai pastreaza inca urme ale razboaielor, revolutilor si miscarilor civile din ultimele decenii, cu toate acestea este considerat ca unul din cele mai frumoase orase balcanice, cu numeroase obiective istorice, strazi pitoresti si o vibranta viata de noapte. Vom descoperi Skadarlija – cartier boem din centrul vechi, numit si ‘Montmarte al Belgrad-ului’, Terajije – principalul bulevard al capitalei, strada pietonala Knez Mihailova, Parlamentul, Palatul Vechi ( exterior ) – palatul regal al dinastiei Obrenovic. Cazare Belgrad.

Ziua 2. BELGRAD – CANIONUL TARA – CETINJE ( 590 km )

Mic dejun. Plecam spre Muntenegru via Uzice – Prijepolie. Dupa traversarea granitei, continuam spre Pljevlja si patrundem in Parcul National Durmitor, zona de o frumusete coplesitoare, cu munti maiestosi impaduriti, lacuri glaciare cu ape de clestar, cascade, platouri ametitoare si, bineinteles, peisajele spectaculoase ale Canionului Tara. Zona a fost declarata patrimoniu natural UNESCO datorita frumusetii salbatice a peisajelor si a marii diversitati de flora si fauna endemice. Canionul Tara, spectaculos si dramatic, este al doilea mare canion din lume dupa Grand Canyon si cel mai mare din Europa, a carui adancime depaseste 1000 m. Vom traversa unul din cele mai spectaculoase poduri, Djurdjevica Tara, peste inaltimile canionului si strabatem peisajele magnifice, continuand traseul spre sud, trecand pe langa Canionul Moraca si Biogradska Gora, singura padure tropicala ramasa din Europa. Sosire in cursul serii la Cetinje si cazare.

Ziua 3. FIORDURILE BOKA KOTORSKA – DUBROVNIK ( 240 km )

Mic dejun. Tur matinal al capitalei istorice a Muntenegru-lui, Cetinje, oras asezat deopotriva in apropierea celor mai frumoase zone de schi si a celor mai minunate plaje. Fiind la doar 40 km de capitala administrativa a tarii, aici isi are resedinta presedintele Muntenegrului. Continuam traseul spre Budva, cea mai renumita statiune litorala a Muntenegru-lui, ajungand apoi in Golful Kotor de la Marea Adriatica ( Boka Kotorska ), regiune de o frumusete unica, intrata in patrimoniul cultural si natural UNESCO, cu fiorduri adanci care strapung vaile muntoase, orasele de un farmec inegalabil care se revarsa peste crevasele muntilor pana la buza apelor. Vom face un scurt popas in Kotor, asezare cu iz medieval si influente din arhitectura venetiana, situata in cea mai retrasa parte a golfului. Plecam mai departe spre Dubrovnik, in Croatia, oras fermecator, supranumit si “Perla Adriaticii”, cea mai atragatoare destinatie turistica de la Marea Adriatica. Vom vizita  Manastirea Franciscana, Palatul ( sec. 15 ), Zidurile Orasului – apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Timp liber pentru plimbare pe Placa – promenada orasului. Plecare de-al lungul Coastei Dalmate, marginita de apele azuri ale Marii Adriatice, in care ‘plutesc’ numeroase insule si insulite fermecatoare. Seara cazare pe riviera, inainte de Split, in localiatea Neum, asezata in micuta fasie cu iesire la mare a Bosniei-Hertegovina.

Ziua 4. SPLIT – ZADAR – ISTRIA ( 570 km )

Mic dejun. Strabatem in continuare frumoasa Riviera Makarska. Traseul ofera privelisti deosebite, cu plaje auri, golfulete ascunse, paduri de pini etc. Vizitam Split – capitala provinciei Dalmatia. Vom putea admira impozantul Palat al lui Diocletian (astazi Catedrala ) cu zidurile care inconjoara orasul, Templul lui Jupiter, Poarta de Aur. Continuarea traseului de-a lungul arhipeleagului pana la Zadar, oras care pastreaza farmecul medieval in arhitectura numeroaselor monumente instorice, printre care se remarca impozanta Catedrala Sf. Anastasia. Plecare spre Peninsula Istria. Sosire seara si cazare in Opatija.

Ziua 5. PLAJA LA ADRIATICA – OPATIJA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si activitati facultative. Istria este cea mai mare peninsula la Marea Adriatica, cuprinzand statiuni de renume, de un farmec deosebit. Se pot intalni vestigii istorice si monumente minunate din perioada romana si medievala, porturile pitoresti, artere comerciale, plaje cu nisip auriu marginite de apele de clestar ale marii. Opatija se remarca in peisajul peninsulei ca una din cele mai frumoase si populare statiuni. Dupa-amiaza putem opta pentru o plimbare panoramica cu vaporasul de-a lungul Rivierei si a Golfului Kvarner, admirand din largul marii oraselele pitoresti Lovran, Medveja si Moscenicka Draga. Excursia include o bautura racorioare si o oprire de aprox. jumatate de ora intr-unul din minunatele orasele. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6. PENINSULA ISTRIA ( 255 km )

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, plimbari etc. Optional tur al Peninsulei Istria, vizitand trei dintre cele mai frumoase statiuni: Pola, Rovinj si Porec. In Pola se va admira Amfiteatrul roman vechi de 2000 de ani, Templul lui Augustus si minunile arhitectuarele din diferite epoci, continuand spre Rovinj, cel mai romantic oras al Istriei, numit si ‘Orasul Artistilor’. Ultima oprire va fi in Porec, unde, pe langa altele, se poate vizita frumoasa Basilica Bizantina. Intoarcere la hotel seara si cazare.

Ziua 7. INSULA KRK ( 150 km )

Mic dejun. Excursie optionala in Insula Krk, supranumita si ‘Insula de Aur’, una din cele mai pitoresti insule din tot arhipeleagul. Vom traversa vestitul pod, care a fost odata cel mai mare pod de beton din lume, pentru a ajunge in orasul Krk, capitala insulei, unde ne vom plimba pe stradutele inguste pietruite, cu cladiri vechi, numeroase biserici si turnuri din piatra. Dupa Krk vom ajunge in Punat, unde, cine doreste, poate lua vaporasul pana in micuta insula Kosljun, pentru a vizita Muzeul Etnografic si Biserica Franciscana. Continuam pana in frumosul orasel Vrbnik, situat pe inaltimile stancilor deasupra marii, faimos datorita vinului alb Zlahtina care se produce aici, prilej de a face un popas pentru o degustare. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 8. PLITVICA & ZAGREB ( 493 km )

Mic dejun. Timp liber. Optional excursie in Parcul National Plitvice, rezervatie naturala intrata in patrimoniul UNESCO, impresionanta prin frumusetea peisajelor, cu lacuri limpezi, terasate  si despartite de spectaculoase caderi de apa. Turul continua spre capitala Croatiei, Zagreb, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelačića. Intoarecere la hotel seara si cazare.

Ziua 9. POSTOJNA & LJUBLJANA ( 590 km )

Mic dejun. Plecare spre Slovenia cu un popas de cca. 2,5 ore pentru vizitarea Pesterii Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa ( vizitarea se face cu trenuletul si pe jos ). Urmatoarea oprire va fi in Ljubljana pentru un tur panoramic, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Continuam traseul trecand de-a lungul Lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare.

Ziua 10. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

 • transport autocar licentiat 3*;
 • cazare 9 nopti cu mic dejun, in hoteluri 3*-2* sup. in camere standard:  1 noapte Belgrad, 1 noapte Cetinje, 1 noapte zona Split, 5  nopti Opatija, 1 noapte Budapesta;
 • vizitele cuprinse in program;
 • ghid din partea agentiei pe traseu.

 • asigurarea medicala;
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale ;
 • supliment demipensiune in Opatija ( 5 nopti, cina bufet ) 39 €;
 • supliment optional camera superioara cu aer conditionat la hotel in Opatija ( 5 nopti ) 30 €;
 • alte servicii decat cele mentionate.

 

PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
28 mai 2012, 21 iun 2012
450 € 160 €
12 iul 2012, 23 iul 2012
475 € 175 €
3 aug 2012, 14 aug 2012, 25 aug 2012
490 € 185 €
5 sep 2012, 15 sep 2012
470 € 175 €


EXCURSII SI VIZITE OPTIONALE :

 • Turul Peninsulei Istria -30 €
 • Croaziera panoramica de-a lungul Rivierei ( include si transferurile ) -27 €
 • Insula Krk -27 €
 • Plitvica & Zagreb -40 €

Informatii utile:

 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
 • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Circuite
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare