Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Benelux – Germania Turul Clasic

Plecari:29 jul
Transport:AutocarDurata:11 ZileTara:
Pret:498 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata inainte de Salzburg.

Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )

Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.

Ziua 4. STRASBOURG & LUXEMBURG ( 445 km )

Mic dejun. Se viziteaza centrul istoric al orasului incluzand Catedrala si Ceasornicul. Optional, plimbare cu vaporasul pe raul Ill, prilej de a admira pitorescul cartier Petit France. Continuarea traseului spre Benelux. In drumul spre Bruxelles, popas la Luxemburg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene si important centru bancar, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal ( exterior ). Sosire si cazare in Bruxelles.

Ziua 5. BRUXELLES

Dupa micul dejun, vizita in Bruxelles: Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis, Atomium si Mini-Europa. Dupa-amiaza, program liber la dispozitia turistilor. Cazare la Bruxelles.

Ziua 6. GENT & BRUGGE (220 km )

Mic dejun. Excursie optionala in pitorescul oras Gent, unde vom admira bogatiile flamande medievale din centrul vechi (Catedrala St. Bavo, Primaria, Turnul Belfry, Aleea cu Grafitti ), continuand cu vizitarea orasului Brugge, oras de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Cazare la Bruxelles.

Ziua 7. ANTVERP, ROTTERDAM & HAGA ( 180 km )

Mic dejun. Plecare spre Antverp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centru caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei Doamnei Noastre, una din cele mai mari si mai impresionante catedrale gotice, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Continuam drumul spre Olanda. Turul orasului Rotterdam, cel mai mare oras portuar din Europa, in care vom admira Primaria, Coolsingel (principala artera comerciala ) si centrul vechi Delfshaven, construit intr-un autentic stil danez. Urmatorul popas va fi la Haga. Vom vizita Muzeul Regal Mauritshuis si  Palatul Pacii (exterior). Cazare zona Haga ( Leiden).

Ziua 8. AMSTERDAM – KOBLENZ ( 400 km )

Mic dejun. Vizitam Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Dupa-miaza se pleaca spre Germania, nu inainte de a face o scurta vizita in frumosul oras Haarlem. Cazare la Koblenz, localitate situata la confluenta raurilor Rin cu Mosela, supranumita si “Poarta Rinului”.

Ziua 9. VALEA RINULUI & HEIDELBERG ( 700 km )

Mic dejun. Dimineata plecare spre Praga, urmand traseul prin minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si impunatoare castele medievale. Drumul continua spre Praga via Heidelberg, oras de un farmec aparte, unde vom admira impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate sau vom putea urca  pana la impunatorul castel din sec. Al XV-lea, unul din cele mai importante monumente culturale din Germania. Cazare Praga.

Ziua 10. PRAGA – BUDAPESTA ( 530 km )

Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Podul Carol, Catedrala Sf. Vit, Ceasul Astrologic, Cartierul Evreiesc. Continuam itinerariul spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 11. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.


SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
transport autocar licentiat 3*;

10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* (vezi detalii despre hotelurile folosite in acest program) : 2 nopti Budapesta ( dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte Strasbourg, 2 nopti in Bruxelles, 1 noapte Haga-Leiden, 1 noapte Koblenz, 1 noapte Praga ;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu

 

Nota: cazarile din Strassbourg si zona Salzburg se pot face si in hoteluri de 2*.

 

asigurarea medicala;

intrarile la obiectivele turistice;

excursiile optionale;

plimbarea cu vaporasul ( Chiemsee, Strasbourg, Amsterdam, Brugge, Budapesta );

alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
29 jul 498 € 162 €

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

 • Gent & Brugge 31 €;
 • Croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina 28 €

 

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

 

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:

 

Plecare 29 iul: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Pitesti – Sibiu – Sebes – Deva – Arad

 

 • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  In conseciinta, turul de oras din ziua 5 se va face pietonal si cu mijloacele de transport in comun. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.
 • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare