Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Austria & Castelele Bavariei

Plecari:2 aug 2012
Transport:AutocarDurata:8 ZileTara:
Pret:340 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA –  MELK – SALZBURG ( 550 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Salzburg. En route oprire pentru vizitarea Abatiei Benedictine de la Melk, unul din cele mai renumite centre monastice din lume. Construita intr-un monumental stil baroc, in sec. 18, abatia adaposteste fresce de pictori renumiti si o impresionanta biblioteca cu manuscrise medievale rare, pe care Umberto Ecco a ales-o ca loc de desfasurare a actiunii romanului sau celebru ‘Numele Trandafirilor’. Sosire dupa pranz la Salzburg si vizitarea orasului: Domul, Casa lui Mozart, Gradinile Mirabell, Fortareata, Orasul vechi. Timp liber in Salzburg. Cazare la Eugendorf, localitate semialpina situata la 15 km de Salzburg.

Ziua 3. LACURILE GLACIARE – SALZKAMMERGUT

Mic dejun. Excursie optionala in frumoasa regiune Salzkammergut unde vom putea admira peisajele incantatoare ale Alpilor si ale lacurilor glaciare, scene din ‘Sunetul Muzicii’ si trei minunate statiuni: St. Wolfgang, St. Gilgen si Mondsee. Cazare Eugendorf.

Ziua 4. MUNCHEN & CASTELUL CHIEMSEE

Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie la Munchen, capitala Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul  Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Tur de oras Munchen, timp liber. Seara intoarcere si cazare Eugendorf.

Ziua 5. CASTELELE BAVARIEI ( 495 km )

Mic dejun. Continuam traseul pe ruta Alpilor Bavarezi, vizitand Castelul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II si Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. Seara cazare in Tirol, in zona Innsbruck.

Ziua 6. INNSBRUCK – ZELL AM SEE – VIENA

Mic dejun. Tur de oras Innsbruck si plecare spre Viena, oprind in statiunile emblematice ale Austriei, Kaprun si Zell am See, impreuna fiind cunoscute ca ‘Regiunea Sporturilor Europene’. Cazare Viena.

Ziua 7. VIENA – BUDAPESTA

Mic dejun. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Vizita poate continua cu Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Dupa-amiaza tarziu plecare spre Budapesta. Optional, croaziera pe Dunare, de unde putem admira superba panorama a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 8. BUDAPESTA – BUCURESTI

Mic dejun.  Plecare spre Bucuresti. Sosire seara tarziu, functie de conditii de trafic, formalitati vamale etc.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 • transport autocar licentiat 3*;
 • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2* si 3*:
 • 2 nopti la Budapesta, 3 nopti Salzburg ( Eugendorf ), 1 noapte Tirol, 1 noapte Viena ;
 • vizitele cuprinse in program;
 • ghid din partea agentiei pe traseu.

 

 

 • asigurarea medicala;
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile si activitatile optionale;
 • vaporasul pe lacul Chiemsee;
 • alte servicii decat cele mentionate.

 

PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
2 aug 2012
340 € 120 €

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

10% Reducere EARLY BOOKING pana la data de 31-Dec-2011
Reducerile se aplica doar pentru plata integrala a excursiei. In cazul platii partiale ( avans minim 30% ), se va aplica jumatate din valoarea
reducerii.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

 • Lacurile Glaciare 28 €;
 • Munchen & Castelul Chimesee 30 €
 • Croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina 28 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Informatii utile

 • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu
 • calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare