Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Anglia – Mini Voiaj

Plecari:25 mai 2012, 4 iul 2012, 15 iul 2012, 14 aug 2012, 25 aug 2012, 14 sept 2012
Transport:AvionDurata:6 ZileTara:Anglia
Pret:475 €

Una din cele mai vizitate capitale din lume si cea mai intinsa zona urbana din Uniunea Europeana, Londra ofera un neintrerupt caleidoscop de atractii si tentatii. Geometria strazilor si a bulevardelor largi, mereu animate, marginite de cladiri istorice, edificii victoriene monumentale, magazine si restaurante si parcuri generoase, creeaza atmosfera unui oras-teatru in care nu ai cum sa te plictisesti vreodata. Atmosfera te absoarbe si devii parte din spectacolul neintrerupt al metropolei. Traditionala si totusi foarte moderna, conservatoare si in acelasi timp avangardista, Londra este chintesenta valorilor universale ale lumii, cu influente internationale in aproape toate aspectele posibile.

● … si daca ai ajunj la Londra, umple-ti sufletul cu o vizita la Catedrala Westminster, cea mai veche si cunoscuta biserica din Anglia !

● admira  de aproape bijuteriile magnifice ale  Coroanei din Turnul Londrei !

● fa-ti timp pentru o vizita la British Museum,  o veritabila incursiune in istoria umanitatii si a culturii. Intrarea libera !

● cumparaturi in luxosul Harrods sau in numeroasele magazine de pe Oxford Street

● traieste o experienta  fascinanta in fata monumentalului ansamblu megalitic de la Stonehenge

● lasa-te purtat pe apele Tamisei intr-o plimbare relaxanta cu vaporasul pentru o vedere panoramica de exceptie

● asculta legendele cu fantome vechi de o mie de ani din misteriosul castel medieval de la Warwick !

● arunca o privire in resedinta familiei regale de la Windsor – cel mai mare castel locuit din lume !

● fotografiaza-te cu vedeta ta preferata in faimosul Muzeu al figurilor de ceara Madame Tussaud !

Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA

Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti-Londra ora 12.40 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 14.15 in aeroportul Heathrow si ne deplasam in centru Londrei pentru un tur panoramic, in care vom admira Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Transfer la hotel. Cazare Londra.

Ziua 2. LONDRA

Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Abatia gotica Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza libera in Londra, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

Ziua 3. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Cazare.

Ziua 4. LONDRA

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale, cumparaturi etc. In prima parte a zilei excursie optionala la Cambridge, oras de care se leaga una din cele mai renumite universitati ale lumii. Intr-un tur panoramic se pot admira King’s College Chapel, Cambridge University Library, St. John’s College. Intoarcere in Londra dupa-amiaza. Nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, principala artera comerciala a metropolei. Seara, optional, cina intr-un pub traditional londonez. Cazare Londra.

Ziua 5. OXFORD, CASTELUL WARWICK & STRADFORD

Mic dejun. Astazi va sugeram o excursie optionala de exceptie, plecand mai intai spre Oxford, cel mai mare centru universitar, dupa care vom continua cu vizitarea faimosului Castel Warwick, datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Ultimul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Intoarcere seara la Londra si cazare.

Ziua 6. LONDRA

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Heathrow, imbarcare si zbor spre tara ( ora 16.25 ). Sosire in Bucuresti Otopeni ora 21.45.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

 • transport avion Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti si autocar modern 3*-4* pe durata traseului;
 • cazare 5 nopti cu mic dejun la Londra in hotel de 3*;
 • vizitele cuprinse in program;
 • ghid din partea agentiei pe traseu.

 

 

 • asigurarea medicala;
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 €;
 • supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
 • excursiile optionale;
 • plimbarea cu vaporasul pe Tamisa ;
 • alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

25 mai, 4 iul, 15 iul, 14 aug, 25 aug, 14 sep

475 €

140 €

 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.  Grup minim 35 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Windsor, Stoneheng & Salisbury 39 €

Oxford, Warwick & Stradford 48 €

Cambridge 27 €

Cina intr-un pub traditional londonez 27 €

 

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM

Londra:

Travelodge 3* ( MD bufet, www.travelodge.co.uk )

Holiday Inn Express London – Docklands ( MD bufet, www.exhi-royaldocks.co.uk )

Ibis Earl Court 3* ( MD bufet, www.ibishotel.com )

 

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

● Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.

● Zborul pentru acest program este operat de compania Tarom ( se poate modifica ).  Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

●  Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Taxele de aeroport sunt cele valabile la momentul publicarii programului si pot fi modificate de catre compania aeriana.

● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Circuite
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare