Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Anglia–Franta-Benelux (Marele Tur)

Plecari:10 Iul 2012, 20 Aug 2012, 2 Sept 2012
Transport:AutocarDurata:15 zileTara:Ungaria,Austria,Germania,Franta,Anglia,Belgia,Olanda,Cehia
Pret:695 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata in zona Salzburg.

Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )

Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul Herrenchiemsee construit de Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.

Ziua 4. STRASBOURG – PARIS ( 490 km )

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in centrul istoric, incluzand impresionanta Catedrala gotica ( a patra ca inaltime din lume ) si Ceasornicul, dupa care putem alege o plimbare cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris. Sosim in cursul dupa-amiezii si vom incepe vizitarea Orasului Luminilor intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais (ambele construite in stilul Art Nouveau), Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, ajungand spre seara in cel mai modern cartier parizian, Defense. Cazare Paris.

Ziua 5. PARIS

Mic dejun. Continuam explorarea Parisului cu Les Invalides, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Dupa-amiaza vizita individuala la Muzeul Luvru. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’  pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor. Cazare Paris.

Ziua 6. VALEA LOIREI & VERSAILLES

Mic dejun. Timp liber in Paris sau, optional, excursie la Versailles, pentru vizitarea grandiosului Palat al lui Ludovic al XIV-lea, continuand excursia pe Valea Loirei, unde vom putea admira doua dintre cele mai marete castele ale Frantei, Chambord si Cheverny. Seara intoarcere in Paris si cazare.

Ziua 7. PARIS – LONDRA ( 445 km )

Mic dejun. In prima parte a zilei turul ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dames, a Palatului Conciergerie si Saint Chapelle, dupa care vom vizita Montparnasse, Jardin du Luxembour, Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Plecam  spre Calais si ne imbarcam pe ferry-boat pentru traversarea Canalului Manecii la Dover. Seara sosire la Londra si cazare.

Ziua 8. LONDRA

Mic dejun. Vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Big Ben ( simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster ), Abatia gotica Westminster ( locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.

Ziua 9. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.

Ziua 10. LONDRA – BRUGGE – BRUXELLES ( 390 km)

Mic dejun. Timp liber in Londra in prima parte a zilei, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Plecare in jurul pranzului spre Dover pentru traversarea pe continent. Popas la Brugge, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, care se desfasoara anual din 1291. Cazare in Bruxelles.

Ziua 11. BRUXELLES – ANTWERP – HAGA ( 200 km )

Dupa micul dejun, vizita in Bruxelles: Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Plecare spre Haga. En route oprire in Anwerp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centru caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei Doamnei Noastre, una din cele mai mari si mai impresionante catedrale gotice, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Sosim la Haga si vizitam Muzeul Regal Mauritshuis, Palatul Pacii (exterior). Cazare zona Haga ( Leiden ).

Ziua 12. AMSTERDAM  – KOBLENZ ( 410 km )

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Plecare spre Koblenz, localitate situata la confluenta raurilor Rin cu Mosela. Cazare Koblenz sau zona.

Ziua 13. VALEA RINULUI & HEIDELBERG ( 700 km )

Mic dejun. Dimineata plecare spre Praga, urmand traseul prin minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si impunatoarele castele medievale. Drumul continua spre Praga via Heidelberg, oras de un farmec aparte, unde vom admira impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate sau vom putea urca  pana la impunatorul castel din sec. al XV-lea, unul din cele mai importante monumente culturale din Germania. Cazare Praga.

Ziua 14. PRAGA – BUDAPESTA ( 530 km )

Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Podul Carol, Catedrala Sf. Vit, Ceasul Astrologic, Cartierul Evreiesc. Continuam itinerariul spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 15. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
transport autocar licentiat 3*;14 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (vezi detalii despre hoteluri la sfarsitul programului) astfel:

2 nopti Budapesta ( dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte Strasbourg, 3 nopti Paris, 3 nopti Londra, 1 noapte Bruxelles, 1 noapte zona Haga (Leiden), 1 noapte Koblenz sau zona, 1 noapte Praga ;

biletele de ferry-boat Calais-Dover-Calais;

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu.

 

asigurarea medicala; intrarile la obiectivele turistice;

excursiile optionale;

plimbarea cu vaporasul ( Chiemsee, Strasbourg, Paris, Brugge, Londra, Amsterdam, Budapesta );

alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
10 Iul 2012
695 € 290 €
20 Aug 2012, 02 Sept 2012
695 € 290 €

10% Reducere EARLY BOOKING pana la data de 31-Dec-2011
Reducerile se aplica doar pentru plata integrala a excursiei.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

  • Versailles & Valea Loirei 55 €;
  • Windsor, Stonehenge & Salisbury 39 €
  • Croaziera pe Dunare cu cina la Budapesta 28 €

Informatii utile:

  • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  In conseciinta, tururile de oras din zilele 5,  8 si 14 se vor face pietonal si / sau cu mijloacele de transport in comun. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
  • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice. Traversarea Canalului Manecii se poate face, in cazuri speciale, si cu eurotunelul.
  • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
  • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ). Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
  • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
  • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
  • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare