Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Circuit Anglia – Scotia – Irlanda

Plecari:16 Iul 2012
Transport:AutocarDurata:20 ZileTara:Ungaria,Austria,Germania,Luxemburg,Anglia,Scotia,Irlanda,Cehia
Pret:998 €

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata in zona Salzburg.

Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )

Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul Herrenchiemsee construit de Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.

Ziua 4. STRASBOURG & LUXEMBURG ( 445 km )

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in centrul istoric, incluzand impresionanta Catedrala gotica ( a patra ca inaltime din lume ) si Ceasornicul, dupa care putem alege o plimbare cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Continuarea traseului spre Benelux. In drumul spre Bruxelles, popas la Luxemburg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene si important centru bancar, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal ( exterior ). Sosire si cazare Bruxelles.

Ziua 5.  BRUXELLES – BRUGGE – LONDRA ( 360 km)

Mic dejun. Vizitarea matinala a orasului Bruxelles, cu Grand-Place, Primaria, Manneken-Pis, Palatul Regal. Plecare spre Anglia cu o scurta oprire la Brugge, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Traversarea cu ferry-boat-ul de la Calais la Dover, in Anglia si continuarea drumului spre Londra. Sosire si tur panoramic prin centrul metropolei, admirand Big Ben ( Turnul cu Ceas al Palatului Westminster, devenit simbolul Londrei ), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Cazare.

Ziua 6. LONDRA

Mic dejun. Vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Abatia gotica Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza libera in Londra, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.

Ziua 7. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.

Ziua 8. OXFORD, CASTELUL WARWICK & STRADFORD ( 450 km )

Mic dejun. Plecare spre Oxford, cel mai mare centru universitar, dupa care vom continua cu vizitarea faimosului Castel Warwick, datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Urmatorul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Cazare Manchester sau zona.

Ziua 9. MANCHESTER – LIVERPOOL – DUBLIN ( 210 km )

Dupa micul dejun, vizitam Manchester, al doilea oras ca marime din Regatul Britanic, care se mandreste cu unul din cele mai populare si de succes cluburi de fotbal din lume, Manchester United. Vom putea admira Oxford Road, Universitatea, Primaria, Catedrala, Opera House. Continuam cu un tur panoramic al orasului Liverpool, situat la aprox 60 km. de Manchester: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, vechile docuri. Plecare spre Holyhead, imbarcare pe ferry-boat si traversare in Irlanda. Sosire seara la Dublin, transfer la hotel si cazare.

Ziua 10. DUBLIN – BELFAST ( 190 km )

Mic dejun. Vizitam Dublin-ul, capitala Republicii Irlanda: Dublin Castle ( fosta resedinta regala, astazi important complex guvernamental irlandez ), Christ Church Cathedral, Sf. Patricks Cathedral, Trinity College ( cea mai veche universitate din Irlanda ), Guinness Hoptstore, unde vom putea degusta un pahar din cea mai faimoasa bere din lume. Plecare dupa-amiaza spre Belfast, capitala Irlandei de Nord, intinsa pe malul stang al raului Lagan. En route vom face un scurt popas pentru a admira Malahide Castle ( exterior ), construit in sec. 12, situat la 15 km nord de Dublin. Sosire si cazare in Belfast.

Ziua 11. BELFAST – GLASGOW ( 170 km )

Mic dejun. Tur matinal in Belfast, vizitand Donegall Square, Primaria, Royal Ave, Catedrala, Turnul cu Ceas, Universitatea, Opera, Castelul, de unde se poate admira o panorama superba a orasului. Dupa-amiaza traversam cu ferry-boat-ul in Scotia, la Stranraer si continuam itinerariul spre Glasgow, cel mai popular oras scotian. Cazare Glasgow.

Ziua 12. GLASGOW & EDINBURGH ( 100 km )

Mic dejun In prima parte a zilei vizitam Glasgow: partea medievala cu Universitatea, Catedrala si centrul nou ( George Square, Royal Exchange). Ne deplasam la Edingburgh, capitala Scotiei, unde vom admira Castelul, fara indoiala cel mai popular si vizitat castel din Scotia, fortareata antica, impresionanta, ridicata pe un promontoriu vulcanic de unde domina orizontul orasului. Printre atractii se mai numara Palatul Holyroodhouse, resedinta oficiala a monarhilor Scotiei din sec. 15, fondat ca manastire in sec. 11 ( regina Elisabeth II petrece o saptamana la Holyrood la inceputul fiecarei veri ), Cladirea Parlamentului, Catedrala St. Giles, orasul nou. Intoarcere in Glasgow si cazare.

Ziua 13. NORDUL EXTREM ( 490 km )

Mic dejun. Excursie optionala de o zi in nordul extrem, zona cea mai fascinanta a Scotiei, renumita prin peisaje montane salbatice, lacuri marine si castele medievale. Prima oprire va fi la Castlelul Stirling, ridicat pe un deal vulcanic cu stanci abrupte, unul din cele mai importante si mai mari castele din Scotia, situat la cativa km. nord de Glasgow. Continuam via Dundee, pana la Balmoral Castle, principala resedinta de vara a familiei regale britanice, proprietate cumparata de regina Victoria (‘my dear paradise of the Highlands’ ), amplasata in mijlocul peisajelor magnifice ale Vaii Deeside. Vom vizita gradinilie superbe si expozitiile intr-un tur audio ghidat. Vom ajunge apoi la Inverness, capitala traditionala a scotienilor munteni (“highlanders’ ), si ne vom intoarce in Glasgow trecand de-a lungul malulul stang al Lacului Loch Ness (monstrul din Loch Ness!!!), unde vom face un scurt popas, la Drumnadrochit. Seara intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 14. GLASGOW – YORK – LEEDS ( 390 km )

Mic dejun. Plecare spre York cu o scurta oprire la Durham, orasel renumit pentru patrimoniul sau istoric si cultural. Vizitarea Catedralei din York si a fortificatiilor care inconjoara orasul amintind de vremea ocupatiei romane. Cazare la Leeds sau zona.

Ziua 15. LEEDS & CAMBRIDGE ( 335 km )

Mic dejun. Tur de oras Leeds, principalul oras din Anglia de nord, unde printre principalele atractii se numara Muzeul Armurilor Regale. Urmatorul popas din itinerariul nostru va fi Cambridge, oras de care se leaga una din cele mai renumite universitati ale lumii. Intr-un tur panoramic se pot admira King’s College Chapel, Cambridge University Library, St. John’s College. Seara imbarcare pe ferry-boat din portul Harwich pentru traversarea in Olanda. Noapte la bord.

Ziua 16. HAGA & AMSTERDAM ( 150 km )

Sosire in cursul diminetii la Hook of Holland. Deplasare la Haga, unde vom vizita Muzeul Regal Mauritshuis, Palatul Pacii (exterior). Ajungem in jurul pranzului la Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein (squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Cazare Haga-Leiden.

Ziua 17. DELFT – ROTTERDAM – KOLN ( 410 km )

Mic dejun. Vizitam pitorescul orasel Delft, dupa care ne deplasam la Rotterdam, cel mai mare oras portuar din Europa. Se pleaca spre Germania. Scurta vizita in Koln, unde vom admira maretia impresionanta a Catedralei. Cazare seara la Koblenz, localitate situata la confluenta raurilor Rin cu Mosela, supranumita si “Poarta Rinului”.

Ziua 18.VALEA RINULUI & HEIDELBERG ( 700 km )

Mic dejun. Dimineata plecare spre Praga, urmand traseul prin minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si impunatoarele castele medievale. Scurte popasuri en route. Drumul continua spre Praga via Heidelberg, oras de un farmec aparte, unde vom admira impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate sau vom putea urca  pana la impunatorul castel din sec. al XV-lea, unul din cele mai importante monumente culturale din Germania. Cazare.

Ziua 19. PRAGA – BUDAPESTA ( 530 km )

Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Podul Carol, Catedrala Sf. Vit, Ceasul Astrologic, Cartierul Evreiesc. Continuam itinerariul spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 20. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 • transport autocar licentiat 3*;
 • 18 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 2 nopti Budapesta ( dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte Strasbourg, 1 noapte Bruxelles, 3 nopti Londra, 1 noapte Manchester-Oldham, 1 noapte Dublin, 1 noapte Belfast, 3 nopti Glasgow, 1 noapte Leeds ( sau zona ), 1 noapte Haga-Leiden, 1 noapte Koblenz, 1 noapte Praga;
 • o noapte cazare pe ferry-boat pe ruta Harwich-Hook of Holland ( sau similar ), in cabine de 4 paturi ( vezi supliment cabina dubla);
 • biletele de ferry-boat Calais-Dover, Holyhead-Dublin, Belfast-Stranraer;
 • vizitele cuprinse in program;
 • ghid din partea agentiei pe traseu

Nota: cazarile din Strassbourg si zona Salzburg se pot face si in hoteluri de 2*.

 

 • asigurarea medicala;
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale:
 • plimbarea cu vaporasul ( Chiemsee, Strasbourg, Brugge, Londra, Amsterdam, Budapesta);
 • supliment optional cazare in cabina dubla pe ferry 35 € ;
 • alte servicii decat cele mentionate.

 PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
16 Iul 2012
998 € 385 €

10% Reducere EARLY BOOKING pana la data de 31-Dec-2011
Reducerile se aplica doar pentru plata integrala a excursiei.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

 • Windsor, Stonehenge & Salisbury 39 €
 • Nordul Extrem al Scotiei 48 €
 • Croaziera pe Dunare cu cina la Budapesta 28 €

Informatii utile:

 • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.  Hotelurile folosite in acest program pot fi situate si in zonele periferice ale oraselor.
 • In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice. Traversarea Canalului Manecii se poate face, in cazuri speciale, si cu eurotunelul.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
 • Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare