Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

China – Hong Kong

Plecari:21 mai 2012, 17 sept 2012
Transport:AvionDurata:15 zileTara:China
Pret:1750 €

Ziua 1. BUCURESTI – BEIJING

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henry Coanda si imbarcare in avion pentru zborul spre China via Ams, plecare ora 13.55. Dupa o scurta escala in Doha, imbarcare in zborul spre Beijing cu plecare la ora 23.55. Noapte si cina in avion.

Ziua 2. BEIJING

Sosire in Beijing ora 14.40, transfer la hotel si timp liber. Seara sunteti invitati la un restaurant local pentru o cina traditionala de bun venit. Cazare Beijing.

Ziua 3. BEIJING – XIAN

Mic dejun. Tur panoramic Beijing, trecand prin Piata Tian’anmen, cea mai mare piata publica din lume, ajungand apoi la Muzeul Palatului, supranumit Orasul Interzis. Complexul palatelor imperiale sunt resedinta imparatilor Chinei de peste 500 de ani ( dinastiile Ming si Qing ). Cateva din marile sali sunt folosite ca muzee ce adapostesc impresionante colectii ale artei chinezesti. Dupa pranz, pe care il vom servi la un restaurant local, vizitam Palatul de Vara, construit de dinastia Jin, inconjurat astazi de cea mai mare gradina regala. Continuam cu vizitarea Templului Cerului, unde imparatii Ming si Qing obisnuiau sa se roage pentru prosperitatea tarii. Acesta este cel mai mare complex de temple din China care a supravietuit pana astazi. Seara, optional, participare la un extraordinar spectacol de acrobatie. Cazare Beijing.

Ziua 4. BEIJING

Mic dejun. Dimineata excursie cu autocarul la Marele Zid Chinezesc – emblema a civilizatiei chineze,  singura constructie de pe Pamant ridicata de mana omului vizibila din spatiul cosmic. Dejun la un restaurant local. Dupa-amiaza continuarea turului cu Mormintele Regilor Ming ( 1368 – 1644 ), strabatand Drumul Sacru printre giganticele sculpturi de marmura ce infatiseaza figuri umane si animale strajuind mormintele. Seara in tren clasa I-a si plecare spre Xian. Noapte in tren (vagon de dormit ).

Ziua 5. XIAN

Sosoire dimineata in Xian. In turul de astazi vom vizita Zidul vechi ce inconjoara orasul, unul din cele mai bine conservate din China,  Mormantul lui Qin Shi Huang, cu soldatii si caii de terra-cota ce imprejmuiesc necropola.  Dejun la restaurant si continuam cu vizitarea Muzeului Provincial si a Marii Pagode a Gastei Salbatice, construita in anul 625. Aici se gasesc numeroase colectii de scripturi budhiste aduse din India de eminentul calugar Xuanzang. Seara participare optionala la un spectacol traditional cu cina ‘jiaozi’. Cazare Xian.

Ziua 6. XIAN – LUOYANG

Mic dejun. Plecare cu trenul spre Luoyang, intr-o calatorie de aprox. 5 ore, strabatand spre est peisajele deluroase ale Chinei centrale. Sosim aprox. ora 14.00 in Luoyang, asezare preistorica, avand reputatia preeminenta de leagan ancestral al civilizatiei chineze. Vreme de patru milenii, Luoyang a servit drept capitala a treisprezece dinastii chineze, inclusiv prima dinastie Xia ( sec 21-16 I.C. ). Cele peste doua mii de grote adapostesc zeci de mii de statui ale lui Budha si numeroase pagode. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza libera sau, optional, excursie in Denfeng pentru a vizita faimosul Templu Shaolin, un amplu ansamblu religios, fascinant, situat pe Muntele Cantecului, de care se leaga originea artelor martiale si a budhismului zen chinezesc. Cazare Luoyang.

Ziua 7. LUOYANG

Mic dejun. Ne deplasam la complexul de grote si pesteri subterane din Parcul National Longmen (patrimoniu UNESCO), considerat ca unul din cele mai bogate tezaure de sculpturi din piatra si inscriptii murale. Dupa dejun, continuam cu o vizita la Templul Calului Alb, al treilea mare reper cultural din Luoyang, loc de obarsie a budhismului in China. Seara ne imbarcam in tren, plecand spre Suzhou. Cazare in tren ( cusete clasa I ).

Ziua 8. SUZHOU – SHANGHAI

Sosire in cursul diminetii in Suzhou. Aflat in mijlocul Deltei fluviului Yangtze, Suzhou este supranumit si ‘Venetia Orientului’, datorita numeroaselor canale, lagune si lacuri, care reprezinta aproape jumatate din suprafata orasului. Pe langa minunatele peisaje cu nenumarate poduri din lemn, pagode colorate, Suzhou este in primul rand faimos prin sutele de gradini magnifice, de o armonie perfeca ( unele din ele facand parte din patrimoniul UNESCO ), apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Vom vizita Gradinile ‘Padurea Leilor’, intinse pe o suprafata de 10 mii mp, dupa care vom urca pe Dealul Tigrului, unde vom putea admira cateva superbe monumente culturale si istorice, vechi de sute si mii de ani, cum ar fi Mormantul Regelui He Lu, Templul si Pagoda Yunyan, Fantana lui You Lu, Vila Yongcui Shanzhuang, ale carei gradini sunt o veritabila capodopera de arta peisagistica. Dupa pranzul servit la un restaurant local, ne deplasam cu autocarul la Shanghai pe un traseu de aprox. 2 ore. Cazare Shanghai.

Ziua 9. SHANGHAI

Mic dejun. Incepem explorarea metropolei Shanghai cu un tur panoramic, vizitand Orasul Vechi, Templul budhist Jade, Piata Poporului, Gradina Yuyuan. De Shanghai se leaga istoria Chinei moderne, fiind astazi un oras ultra dezvoltat, cu bulevarde largi, strazi suspendate, cladiri monumentale si peisaje urbane inedite. Dejun la un restaurant local. Cazare Shanghai.

Ziua 10. SHANGHAI – GUANGZHOU

Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Dupa-amiaza zbor spre Guangzhou. Sosire in Guangzhou si cazare.

Ziua 11. GUANGZHOU – HONG KONG

Mic dejun. In Guangzhou, oras cu radacini adanci in istoria si cultura Chinei, fosta capitala a trei dinastii importante, vom vizita Templul Familiei Chen ( astazi avand rol si de academie ), Statuia celor cinci Capre, Turnul Zhenhai, Insula Shamian, Templul Liurong. Pranz la un restaurant cantonez. Plecare cu autocarul spre Hong Kong, oras cosmopolit si plin de vitalitate, cu cladiri moderne ‘zgarie-nori’, unul din cele mai frumoase orase din Asia. Cazare Hong Kong.

Ziua 12. HONG KONG

Mic dejun. Turul orasului Hong Kong include Victoria Peak, de unde se deschide o panorama superba a orasului,  Repulse Bay ( principala plaja a Hong Kong-ului ), Cartierul Central, Aberdeen.  Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza libera. Cazare Hong Kong.

Ziua 13. MACAO

Mic dejun. Timp liber in Hong Kong sau, optional, excursie cu vaporasul in Macao, supranumit si Las Vegas-ul Asiei, datorita numeroaselor cazinouri de lux.  Vom vizita Ruinele Sf. Paul, Muntele Fort si Colinele Perrtta, Insula Taipa, Templul A-Ma, Piata Leal Serrado. Dupa dejunul servit la un restaurant local, timp liber pana la transferul spre port pentru intoarcerea in Hong Kong. Cazare Hong Kong.

Ziua 14. HONG KONG

Mic dejun. Excursie optionala in districtul Kowloon, una din cele mai animate zone turistice cu numeroase baruri, cluburi si restaurante si un veritabil paradis al cumparaturilor. O atractie aparte o constituie Templul Wong Tai, care se va vizita la sosire.  Seara tarziu transfer la aeroportul din Hong Kong, imbarcare si zbor spre Doha. Se calatoreste pe timpul noptii.

Ziua 15.  BUCURESTI

Sosire ora 05.30 dimineata in Doha si zbor in conexiune spre Bucuresti, ora 08.25. Sosire in Bucuresti ora 13.20.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 zbor Bucuresti – Beijing, Shanghai–Guangzhou, Hong Kong -Bucuresti;

transferurile si transport cu autocar sau minibus cu A/C pe durata circuitului si tren pe timp de zi clasa I-a Xian – Luoyang;

10  nopti cazare cu mic dejun, in hoteluri de 3*;

2 nopti in tren clasa I-a in cusete de 4 persoane ( vezi supliment cuseta dubla );

10 mese de pranz si o cina  traditionala de bun venit in Beijing,

vizitele cuprinse in program;

ghid din partea agentiei pe traseu si ghizi locali.

 

  asigurarea medicala;

taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale si domestice 390 €;

taxa de viza si asistenta China 40 €;

excursiile si activitatile optionale;

bacsisuri obligatorii 40 € ;

intrarile la obiectivele turistice din program 50 €

supliment optional cuseta dubla in trenul Beijing-Xian si Luoyang-Suzhou 65 € ;

alte servicii decat cele mentionate.


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

21 mai, 17 sep

1750 €

380 €

 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Suplimentul single nu include si cazarea din tren. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Spectacolul de acrobatie la Beijing ( inclusiv transferuri ): 25 €

Spectacolul traditional la Xian cu cina jiaozi ( inclusiv transferuri ): 40 €

Templul Shaolin din Denfeng ( Luoyang ): 30 €

Macao cu ferry-boat si pranz inclus: 115 € ( optiunea se face doar inainte de plecare )

Kowloon in Hong Kong cu ferry-boat si pranz inclus: 33 €

 NOTA:

● Clasificarea hotelurilor, a restaurantelor si a croazierei este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile vizitate.

● In situatii speciale, agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice, functie de conditii climatice, orare de zbor, trafic etc.

● Zborul pentru acest program este operat de compania Qatar Aiways ( se poate modifica ) si companii aeriene locale ( China Airlines etc ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi schimbate. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Greutatea maxima admisa a bagajelor de cala este de 30 kg la zborurile transcontinentale si 20 kg la zborurile interne. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare