Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Canada

Plecari:14 iul 2012
Transport:AvionDurata:12 ZileTara:Canada
Pret:2190 €

● Admira spectacolul inegalabil al cascadelor Niagara si alege o plimbare cu ‘Maid of the Mist’ pana la baza cataractelor, pentru o vedere panoramica de exceptie !

● Quebec – orasul artei si al poeziei, oras romantic, oras european. Imortalizeaza momentul cu o fotografie panoramica, avand Château Frontenac in fundal, cel mai monumental obiectiv turistic al Canadei !

● Seattle – ‘The Emerald City’, orasul cu cele mai multe parcuri si gradini din America, sediul marilor corporatii internationale precum Microsoft sau Nintendo. Viziteaza intr-un tur optional uzinele Boeing, o calatorie fascinanta in timp si tehnologie !

● Vancouver, cel mai mare oras din vestul Canadei, impresionant prin extravaganta formelor si a culorilor, arhitectura urbana ultra moderna, stilul de viata sofisticat.

Ziua 1. BUCURESTI – TORONTO

Intalnire in aeroportul Henri Coanda ora 06.30 si zbor Bucuresti-Londra ora 08.30, cursa British Airways. Sosire ora 10.00 si imbarcare la bordul zborului transatlantic cu destinatia New York, plecare ora 12.00. Zbor pe timp de zi. Sosire in New York ora 14.40 ( ora locala ). Transfer la hotel si restul timpului liber la dispozitie. Cazare.

Ziua 2. TORONTO

Mic dejun. tur de oras Toronto, metropola cosmopolita, cu cea mai densa populatie din Canada, capitala statului Ontario. Vom admira Toronto Harbour, CN Tower, Hockey Hall of Fame, Casa Loca etc. Dupa-amiaza libera. Cazare Toronto.

Ziua 3. CASCADELE NIAGARA

Mic dejun. Excursie optionala la Niagara, una din marile minuni naturale ale lumii, cu o cadere de apa impresionanta, de la o inaltime maxima de 53 m, intinsa pe o perdea de 790 m ( pe partea canadiana ). Timp liber pentru a admira spectacolul grandios al cascadelor. Dupa-amiaza vom face o plimbare cu vaporasul ‘Maid of the Mist’ pana la baza cataractelor, pentru o vedere panoramica de exceptie. Intoarcere la hotel in Toronto si cazare.

Ziua 4. TORONTO – OTTAWA

Mic dejun. Dimineata putem vizita, facultativ, Royal Ontario Museum. Plecam spre Montreal, urmand drumul de-a lungul tarmului nordic al lacului Ontario, ajungand dupa pranz in Ottawa, capitala Canadei, situata pe malul Canalului Rideau. Oras bilingv (engleza si franceza ), un conglomerat de culturi si natiuni diferite, Ottawa cunoaste in prezent cea mai rapida dezvoltare urbana de pe continentul nord-american. Vom admira Parliament Hill, Curtea Suprema din Canada – un exemplu desavarsit al arhitecturii art-deco, Rideau Hall – resedinta oficiala a Majestatii Sale Regina Elisabeth II. Cazare Ottawa.

Ziua 5. OTAWA – MONTREAL

Mic dejun. Vizita optionala a Muzeului Civilizatie, o incursiune in istoria Canadei, de la migratiile triburilor aborigene pana la epoca moderna si contemporana. Continuam traseul spre Montreal ( aprox. 2,5 ore ), oras sofisticat, avangardist, cea dea-a treia mare aglomeratie urbana din lume vorbitoare de limba franceza, dupa Paris si Kinshasa. Transfer la hotel si timp liber. Cazare Montreal.

Ziua 6. MONTREAL

Mic dejun. Vom vizita Montreal-ul istoric, cu Basilica Notre Dame, Downtown – Montreal-ul modern, cu cladiri zgarie nori, Cartierul Latin, Le Plateau, cu strazi rezidentiale si numeroase artere comerciale. Dupa-amiaza, optional, croaziera pe raul St. Lawrence, prilej de a admira din alta perspectiva acest oras monumental. Cazare Montreal.

Ziua 7. MONTREAL – QUEBEC

Mic dejun. Plecam spre Quebec, oras romantic, care a conservat cultura francofona si spiritul european, unul din cele mai indragite orase de pe continentul nord-american. Vom vizita Château Frontenac, Place d’Armes, Cap Diamant, Place Royale, stradutele inguste pitoresti cu case de piatra de pe malul Raului St. Laurence. Timp liber. Cazare Quebec.

Ziua 8. QUEBEC – BOSTON

Mic dejun. Continuam traseul spre sud, trecem frontiera inapoi in SUA, tranzitand cele doua state nordice Vermont si New Hampshire, pentru a ajunge la Boston, Massachussetts. Tur panoramic Boston, incluzand Fanueil Hall, Quincy Marketplace, Harvard Yard, Cambridge Common, Boston Harbour etc. Cazare Boston Nord.

Ziua 9. SEATTLE – VANCOUVER

Mic dejun. Transfer matinal la aeroport si zbor spre Seattle, oras de coasta, supranumit ‘Orasul de Smarald’, cea mai mare metropola din nord-vestul Americii. Cu o abundenta de parcuri verzi si gradini frumoase, o vibranta viata culturala, important centru universitar, Seattle este si locul unde isi au sediul gigantele companii internationale precum Microsoft, Nintendo, Sturbucks sau Boeing. Vom face un tur panoramic, vizitand Downtown, Pike Place Market, Pioneer Square, China Town, Capitol Hill. Optional, putem vizita Fabricile Boeing, o calatorie fascinanta prin istorie si tehnologie. Cazare Seattle.

Ziua 10. VANCOUVER

Mic dejun. Excursie optionala in Vancouver, situat la doar 3-4 ore de mers cu autocarul, cea mai larga zona metropolitana din vestul Canadei. In ciuda faptului ca e un oras tanar, cu o istorie notabila care nu depaseste 100 de ani, Vancouver ofera un caleidoscop de atractii. Arhitectura inedita art deco a cladirii Marinei din Canada Place, cladirile futuriste zgarie nori care marginesc bulevardele largi, arterele comerciale animate si plajele din zona rezidentiala Kitsilano creeaza un tablou urban captivant si exotic. Intoarcere in Seattle si cazare.

Ziua 11. SEATTLE – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber in Seattle pana la transferul la aeroport de dupa-amiaza, plecare ora  18.45. Noapte la bord.

Ziua 12. BUCURESTI

Sosire in Londra ora 12.00 si zbor in conexiune spre tara.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
  transport avion Bucuresti – Toronto / Boston – Seattle / Seattle – Bucuresti;

autocar / minibus modern, climatizat pe durata traseului;

cazare 10 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti Toronto, 1 noapte Ottawa, 2 nopti Montreal, 1 noapte Quebec, 1 noapte zona Boston, 3 nopti Seattle.

ghid roman si ghizi locali in orasele vizitate ( Toronto, Ottawa, Montreal, Quebec, Boston, Seattle, Vancouver )

 

  asigurarea medicala;

taxele de aeroport si securitate 385 €;

intrarile la obiectivele turistice ;

taxa de viza Canada aprox 75 USD  si taxa de viza SUA aprox 142 USD ( se achita la Banca Transilvania );

excursiile optionale;

bacsisurile de pe durata circuitului 40 €

alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

14 iul

2190 €

550 €

 

Reducere copii max 12 ani: 15% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.  Grup minim 15 pers.

 

   EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Cascadele Niagara ( inclusiv plimbarea cu barca ‘Maid of the Mist’ ) 115 €

Boeing Factory in Seattle 35 €

Vancouver ( din Seattle ) 90 €

 

 NOTA:

● Clasificarea hotelurilor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

● Zborul pentru acest program este operat de compania British Airways si Alaska Airlines. Companiile aeriene si orele de zbor mentionate sunt cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate.

● Viza turistica pentru Canada se poate obtine si fara interviu, pe baza documentelor cerute de consulat. Viza SUA se poate obtine doar in urma unui interviu individual programat ( programarea se face de catre agentie, in baza pin-ului furnizat la momentul achitarii taxei de viza si interviu ). Formularele de viza trebuie completate si semnate de fiecare turist in parte. Pentru detalii privind actele necesare, rugam sa contactati agentia. In cazul neobtinerii vizei, taxele de viza si de interviu sunt nerambursabile. In cazul retragerii datorita neobtinerii vizei, turistii intra sub incidenta grilei de penalizari din Conditiile Generale de Participare ;

● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare