Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Canada – America & Croaziera de lux in Alaska

Plecari:14 aug 2012
Transport:AvionDurata:22 ZileTara:Canada, SUA
Pret:3490 €

● New York City, ‘The Big Apple’ , metropola cu nopti albe, irezistibila, surprinzatoare, frapanta. Cand ajungi aici, urca pana la etajul 102 pe Empire State Building, cea mai inalta cladire din New York la ora actuala, pentru o vedere panoramica de exceptie ( urcarea cu liftul pana la 373 m dureaza mai putin de un minut ! )

● Nu rata o fotografie la Casa Alba, de pe Pensylvania Avenue, Washington D.C., centrul operativ al celei mai mari puteri din lume, resedinta tuturor presedintilor americani de la John Adams incoace !

● Admira spectacolul inegalabil al cascadelor Niagara si alege o plimbare cu ‘Maid of the Mist’ pana la baza cataractelor, pentru o vedere panoramica de exceptie !

● Quebec – orasul artei si al poeziei, oras romantic, oras european. Imortalizeaza momentul cu o fotografie panoramica, avand Château Frontenac in fundal, cel mai monumental obiectiv turistic al Canadei !

● Seattle – ‘The Emerald City’, orasul cu cele mai multe parcuri si gradini din America, sediul marilor corporatii internationale precum Microsoft sau Nintendo. Viziteaza intr-un tur optional uzinele Boeing, o calatorie fascinanta in timp si tehnologie !

● Vancouver, cel mai mare oras din vestul Canadei, impresionant prin extravaganta formelor si a culorilor, arhitectura urbana ultra moderna, stilul de viata sofisticat.

● Alaska – o experienta inegalabila, navigand de-a lungul tarmului acestor tinuturi magice, la bordul unei croaziere de lux, printre peisaje care iti taie rasuflarea, cu ghetari maiestosi, munti inzapeziti, fiorduri inguste, orasele mirifice si o abundenta de animale salbatice. Voiajul strabate un traseu fascinant, inaccesibil sub o alta forma decat pe mare, ajungand in nord pana la Anchorage, cea mai mare asezare urbana din Alaska. In timpul petrecut pe mare va puteti bucura de o mare varietate de facilitati oferite la bordul vasului.

● Los Angeles – ‘the City of Glamour’, una din cele mai dinamice si stralucitoare metropole ale lumii, oras al fanteziei si al visurilor, al modei avangardiste, al starurilor de la Hollywood. Admira resedintele monumentale ale celebritatilor din Beverly Hills si contempla ‘stelele’ vedetelor preferate de pe ‘The Walk of Fame’, plimba-te printre magazinele de lux de pe Melrose Avenue sau Rodeo Drive si opreste-te la o cafea pe celebra Sunset Strip !

Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA – NEW YORK

Intalnire in aeroportul Henry Coanda ora 06.30 si zbor Bucuresti-Londra ora 08.30, cursa British Airways. Sosire ora 10.00 si imbarcare la bordul zborului transatlantic cu destinatia New York, plecare ora 13.40. Zbor pe timp de zi. Sosire in New York ora 16.25 ( ora locala ). Transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. NEW YORK, NEW YORK-  “THE BIG APPLE”

Mic dejun. Vizitarea celui mai cosmopolit si controversat oras al lumii, centrul financiar international, orasul contrastelor si al simbiozei culturilor mondiale.: Centrul Rockefeller, Fifth Avenue, Broadway, Soho, Greenwich Village, Chinatown, Tribeca, Wall Street, Bursa din New York, Zona Zero ( locul unde au fost Turnurile Gemene ). Dupa-amiaza libera. Cazare in Manhattan.

Ziua 3. WASHINGTON

Mic dejun. Timp liber pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Recomandam un zbor de agrement cu elicopterul, prilej de a admira panorama extraordinara care se deschide deasupra Manhattan-ului. Optional, excursie full day in Washington D.C., capitala Americii, unde vom vizita Cimitirul National Arlington, Memorialul Lincoln, Pennsylvania Avenue, Casa Alba (exterior), Mall-ul Smithsonian, Memorialul Washington, Capitoliul, Senatul, F.B.I. Building etc. Intoarcere seara in New York si cazare.

Ziua 4. CASCADELE NIAGARA

Mic dejun. Plecare spre Niagara, strabatand peisajele deosebite din regiunea Fingerlakes, o mare zona viticola a Statelor Unite. Sosire la Niagara si transfer la hotel in Buffalo. Dupa apusul soarelui vom putea admira spectaculoasele cascade iluminate in toata splendoarea lor.

Ziua 5. NIAGARA – TORONTO

Mic dejun. Dimineata libera la dispozitie la Cascadele Niagara. Puteti alege o plimbare cu vaporasul ‘Maid of the Mist’ pana la baza cataractelor, pentru o vedere panoramica de exceptie. Traversam frontiera canadianta si vom admira inca o data spectacolul grandios al cascadelor, de data aceasta din Canada. Dupa-amiza tur de oras Toronto, metropola cosmopolita, cu cea mai densa populatie din Canada, capitala statului Ontario. Vom admira Toronto Harbour, CN Tower, Hockey Hall of Fame, Casa Loca etc. Cazare Toronto.

Ziua 6. TORONTO – OTTAWA

Mic dejun. Dimineata putem vizita, facultativ, Royal Ontario Museum. Plecam spre Montreal, urmand drumul de-a lungul tarmului nordic al lacului, ajungand dupa pranz in Ottawa, capitala Canadei, situata pe malul Canalului Rideau. Oras bilingv (engleza si franceza ), un conglomerat de culturi si natiuni diferite, Ottawa cunoaste in prezent cea mai rapida dezvoltare urbana de pe continentul nord-american. Vom admira Parliament Hill, Curtea Suprema din Canada – un exemplu desavarsit al arhitecturii art-deco, Rideau Hall – resedinta oficiala a Majestatii Sale Regina Elisabeth II. Cazare Ottawa.

Ziua 7. MONTREAL

Mic dejun. Vizita optionala a Muzeului Civilizatie, o incursiune in istoria Canadei, de la migratiile triburilor aborigene pana la epoca moderna si contemporana. Continuam traseul spre Montreal ( aprox. 2,5 ore ), oras sofisticat, avangardist, cea dea-a treia mare aglomeratie urbana din lume vorbitoare de limba franceza, dupa Paris si Kinshasa. Vom vizita Montreal-ul istoric, cu Basilica Notre Dame, Downtown – Montreal-ul modern, cu cladiri zgarie nori, Cartierul Latin, Le Plateau, cu strazi rezidentiale si numeroase artere comerciale. Cazare Montreal.

Ziua 8. MONTREAL – QUEBEC

Mic dejun. Plecam spre Quebec, oras romantic, care a conservat cultura francofona si spiritul european, unul din cele mai indragite orase de pe continentul nord-american. Vom vizita Château Frontenac, Place d’Armes, Cap Diamant, Place Royale, stradutele inguste pitoresti cu case de piatra de pe malul Raului St. Laurence. Cazare Quebec.

Ziua 9. QUEBEC – BOSTON – SEATTLE

Mic dejun. Continuam traseul spre sud, trecem frontiera inapoi in SUA, tranzitand cele doua state nordice Vermont si New Hampshire, pentru a ajunge la Boston, Massachussetts. Tur panoramic Boston, incluzand Fanueil Hall, Quincy Marketplace, Harvard Yard, Cambridge Common, Boston Harbour etc. Transfer la aeroport si zbor spre Seattle, oras de coasta, supranumit ‘Orasul de Smarald’, cea mai mare metropola din nord-vestul Americii. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 10. SEATTLE – VANCOUVER

Mic dejun. Cu o abundenta de parcuri verzi si gradini frumoase, o vibranta viata culturala, important centru universitar, Seattle este si locul unde isi au sediul gigantele companii internationale precum Microsoft, Nintendo, Sturbucks sau Boeing. Vom face un tur panoramic, vizitand Downtown, Pike Place Market, Pioneer Square, China Town, Capitol Hill. Optional, putem vizita Fabricile Boeing, o calatorie fascinanta prin istorie si tehnologie. Continuam itinerariul spre nord, trecand frontiera in Canada ( aprox 4 ore ). Sosire si cazare in Vancouver, cea mai larga zona metropolitana din vestul Canadei. Cazare Vancouver.

Ziua 11. WELCOME ON BOARD !

Mic dejun. In ciuda faptului ca e un oras tanar, cu o istorie notabila care nu depaseste 100 de ani, Vancouver ofera un caleidoscop de atractii. Arhitectura inedita art deco a cladirii Marinei din Canada Place, cladirile futuriste zgarie nori care marginesc bulevardele largi, arterele comerciale animate si plajele din zona rezidentiala Kitsilano creeaza un tablou urban captivant si exotic. Dupa turul de oras, ne deplasam in terminalul portului pentru formalitatile de imbarcare pe croaziera. Bun venit la bord ! Vasul paraseste Vancouver la ora 16.30. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 12. SPRE ALASKA… INSIDE PASSAGE

Prima zi ne-o vom petrece pe ocean, navigand spre tituturile boreale ale Alaskai. Vom traversa Inside Passage, culoar de-a lungul coastei sudice a Alaskai, printre mii de insule si insulitie care formeaza arhipeleagul, oferind privelisti fascinante. Timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a ne familiariza cu facilitatile acestuia: piscine, solarium, centru spa cu saloane de masaj, jacuzzi sauna si tratamente, cinema, cazino, restaurante cu bufet deschis 24 de ore, artere comerciale si numeroase baruri. Seara va asteapta diverse spectacole de teatru, animatie, muzica live si, bineinteles, discoteca. Alaska este cel mai mare stat al Statelor Unite din punct de vedere al suprafetei geografice, de doua ori cat marimea Texax-ului, o exclava despartita de 800 km de teritoriul canadian fata de cel mai nordic stat american. (A fost cumparata de la Imperiul Rus in anul 1867, pe o suma derizorie care astazi este echivalenta cu aprox. 70 centi pe hectar !). Teritoriul a suferit transformari administrative fundamentale de-a lungul timpului, devenind, datorita frumusetii inegalabile a peisajelor naturale, una din cele mai exotice atractii turistice din lume. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 13. KETCHIKAN, ALASKA

Sosim dimineata in primul port din acest itinerar magnific, in pitorescul Ketchikan, un orasel rustic din sudul Alaskai, inconjurat de munti cu piscuri inzapezite. De aici incepe voiajul nostru in regiunile arctice, printre ghetari maiestosi, fiorduri inguste si peisaje cuceritoare. Creek Street, principala strada din centrul orasului si cea mai populara zona turistica se afla la cateva minute de mers pe jos de locul unde este ancorat vasul. Nu trebuie ratat Totem Heritage Center, muzeu in care este expusa cea mai mare colectie de totemuri autentice din lume, precum si un tezaur cu artefacte vechi ale diferitelor culturi native din Alaska. Plecare la ora 15.00. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 14. ICY STRAIT POINT, ALASKA

Ora 8.00 vasul acosteaza in Icy Strait Point, asezare populata de cea mai mare comunitate de amerindieni Tilgit din Alaska. Vom petrece o zi intreaga in acest colt mirific, avand prilejul sa observam, intr-o plimbare pe tarm de-a lungul oceanului, faimoasele balene cu cocoasa, orci, lei de mare etc. Excursiile organizate ofera posibilitati multiple de a ne apropia de natura virgina, putand alege o aventura pe apa, pe uscat sau in aer, survoland cu avioneta Parcul National Glacier Bay. Parcul cuprinde 10 mii de km patrati de salbaticie arctica, cu fiorduri inguste marginite de munti abrupti si ghetare amenintatoare, fiind parte din patrimoniul mondial UNESCO. Frumusetea peisajelor, survoland fiordurile cu imensele calote de gheata pe care se odihnesc foci sau vidre, este covarsitoare iar traseul pe deasupra rezervatiei virgine este o experienta de o viata. O atractie aparte sunt balenele cu cocoasa sau ursii grizzly, care pot fi adesea vazuti. Parasim Icy Strait Point la ora 18.00.

Ziua 15. JUNEAU, ALASKA

Sosim la ora 7.00 in capitala Alaskai, Juneau. Vom avea o zi intreaga la dispozitie sa exploram acest oras minunat, care, paradoxal, nu este legat prin drumuri de restul tarii, accesul facandu-se doar pe calea aerului si pe apa. Oras cu o clima oceanica subarctica, marginit de lanturi muntoase inalte si de Pacific, Juneau se remarca printr-un farmec specific, cu strazi neaglomerate, piete largi, aerisite, fiind un punct de oprire obligatoriu printre turistii care ajung in Alaska. Centrul este compact si accesibil pietonal, aici gasindu-se diverse magazine cu suveniruri locale. Insa marea atractie o constituie Ghetarul Mendenhall, falnic si grandios, la care se poate ajunge intr-o excursie cu autocarul sau cu elicopterul. O alta excursie fascinanta este o plimbare cu vaporasul prin stramtoarea Padurii Tongass, pana la minele originare de aur de altadata, locuri istorice care au determinat in trecut o frenezie teribila in goana continua dupa metalul galben. Vasul ridica ancora la ora 20.30. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 16. SKAGWAY, ALASKA

Ora 7.00 ajungem in Skagway, oras situat intr-o regiune montana fermecatoare, cu piscuri inalte, caderi de apa care strapung crevasele ghetarilor si relicve din vremea cautatorilor de aur ( cheechako ). Trenul restaurat, cu cel mai ingust ecartament din lume, altadata servind industria minelor de aur din regiunea Yukon, te poarta intr-un traseul de o frumusete coplesitoare, strabatand peisajele magnifice din White Pass, dincolo de frontiera cu Canada. Turistii pot opta de asemenea pentru plimbari cu barca sau cu caiacul in Gracier Bay sau sa viziteze Rezervatia de vulturi golasi. Parasim portul la ora 16.00. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 17. HUBARD GLACIER, ALASKA

Vasul ancoreaza dimineata la Hubbard Glacier, unul din putinii ghetari din lume care nu se misca in pasul obisnuit glaciar. Monumental si dramatic, ghetarul inainteaza constant, intr-un ritm atipic, putand la un moment dat sa blocheze intrarea in Russel Fjord, creand astfel cel mai mare lac glaciar din toate timpurile. Priviti atent, puteti fi martorii unui moment crucial din istoria geologica a planetei ! De oriunde de pe puntea vasului se poate admira frumusetea magnifica a acestei minuni naturale, formata din 2000 km patrati de gheata albastra, translucida. Turistii pot experimenta un strigat la unison, al carui zgomot reverbereaza aerul putand sa determine desprinderea de bucati mari de gheata din formatiunile glaciare, care se prabusesc in ocean. Ora 11.00 ridicam ancora cu destinatia Anchorage. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 18. ANCHORAGE, ALASKA

In ultima zi din acest voiaj minunat ajungem la Anchorage, cel mai populat oras din Alaska. Putem alege un tur optional pentru a descoperi farmecul aparte al acestui oras nordic, sau putem opta sa participam la expeditii prin regiunile salbatice din jurul acestuia, unde vom avea prilejul sa admiram fauna rara, precum ursii bruni si ursii grizzly, elani etc. Transfer la aeroport si imbarcare in zborul de dupa-amiaza cu destinatia Los Angeles. Sosire L.A., transfer la hotel si cazare.

Ziua 19. LOS ANGELES – ‘The Land of Dreams’

Mic dejun. Los Angeles, orasul viselor, al modei, al Hollywood-ului, cu infinite atractii si tentatii, orasul care imbratiseaza si absoarbe ca intr-un creuzet quintesenta culturala a Americii, orasul al carui spirit a devenit o filosofie de viata: viseaza orice, totul este posibil ! Turul ne poarta prin Beverly Hills, unde vom admira vilele somptuase ale vedetelor de cinema, Rodeo Drive si Melrose Avenue, artere comerciale faimoase cu cele mai celebre marci si brand-uri din lume; Sunset Strip – notorie datorita uriaselor reclame colorate care acopera cladirile, loc in care se regasesc cluburi exclusiviste frecventate de staruri; Downtown cu ametitorii zgarie nori, West Hollywood, The Walk of Fame, vestitul bulevard in care stralucesc ‘stelele’ tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului in filmografia de la Hollywood; Olvera Street – cea mai veche parte din Downtown Los Angeles; Disney Hall – cladire ultramoderna, monumentala, cu o arhitectura avangardista, gazduind astazi, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A. Dupa-amiaza libera. Cazare L.A.

Ziua 20. LOS ANGELES – ‘Universal Studios’

Mic dejun. Astazi, optional, vom face o excursie inedita la ‘Universal Studios’, prilej de a urmari in diverse reprezentatii animatronice uimitoarele efecte speciale si trucaje folosite in cele mai celebre filme americane. Cazare Los Angeles.

Ziua 21. GOOD BYE, AMERICA !

Mic dejun. Timp liber in L.A.  Pana la zborul de seara vom putea experimenta o escapada in legendarul Disneyland, cel mai mare parc tematic din lume, cu atractii pentru toate varstele. Seara transer la aeroport, imbarcare si zbor spre Europa (plecare ora 21.20 ).  Noapte in avion.

Ziua 22. BUCURESTI

Sosire in Londra ora 15.30 si zbor in conexiune spre tara. Sosire in Bucuresti ora 23.20.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

transport avion Bucuresti – New York / Boston – Seattle / Anchorage – Los Angeles / Los Angeles – Bucuresti;

autocar / minibus modern, climatizat pe durata traseului;

cazare 12 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti New York City, 1 noapte Niagara, 5 nopti Canada, 1 noapte Boston Nord, 2 nopti Los Angeles;

7 nopti in croaziera cu pensiune completa in Alaska pe vasul Cellebrity’s Millennium 5*, in cabine duble interioare (vezi supliment cabine exterioare );

participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei ( piscina, spectacole,  cabaret, discoteca, sala de fitness etc );

ghid roman si ghizi locali in orasele vizitate ( New York, Washington, Toronto, Ottawa, Montreal, Quebec, Boston, Seattle, Vancouver, Los Angeles )

 

 

asigurarea medicala;

taxele de aeroport si securitate 397 €;

intrarile la obiectivele turistice ;

taxa de viza SUA aprox 142 USD, taxa de programare interviu aprox 11 USD, taxa de viza Canada aprox 75 USD  ( se achita la Banca Transilvania );

taxele portuare 195 €;

excursiile optionale;

bacsisurile de pe durata circuitului 40 €; pe durata croazierei ( acestea se achita la sfarsitul croazierei la casieria vasului );

bauturile pe vapor, masajul, salonul de cosmetica, alte servicii nementionate;

supliment optional cabina exterioara pe vapor 280 € ( fara balcon ), 790 € ( cu balcon );

alte servicii decat cele mentionate.

 


PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

14 aug

3490 €

1000 €

 

Reducere copii max 12 ani: 15% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.  Grup minim 15 pers.

 

   EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Washington D.C. full day 115 €

Boeing Factory in Seattle 40 €

Anchorage Highlights 45 € ( include tur panoramic, bus la dispozitie pentru pastrarea bagajelor pana la transferul la aeroport – debarcarea din croaziera se face la ora 07.00 )

Universal Studios ( include intrarea, transport, ghid ) 115 €

Disneyland 98 € ( include transferuri, intrarea in parc – single day Theme park, ghid ) 

 Excursiile pe durata croazierei se cumpara de la biroul de turism de pe vas.

 

 NOTA:

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, croazierei este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

● Zborul pentru acest program este operat de compania British Airways si Alaska Airlines. Companiile aeriene si orele de zbor mentionate sunt cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate.

● Excursia traverseaza zone geografice diferite, cu temperatura si umiditate variabila, de la zone temperat oceanice la drumuri de coasta si regiuni subpolare, unde temperatura poate sa coboare sub 0 grade chiar si vara, in conseciinta recomandam haine atat pentru anotimpuri calde ( primavara – vara ), cat si pentru anotimpul racoros si rece (toamna-irana), pelerina sau geaca de ploaie si vant, incaltaminte comoda, ochelari de soare, crema solara, alifie impotriva tantarilor.

● Viza SUA se poate obtine doar in urma unui interviu individual programat ( programarea se face de catre agentie, in baza pin-ului furnizat la momentul achitarii taxei de viza si interviu ). Formularele de viza trebuie completate si semnate de fiecare turist in parte. Pentru detalii privind actele necesare, rugam sa contactati agentia. In cazul neobtinerii vizei, taxele de viza si de interviu sunt nerambursabile. In cazul retragerii datorita neobtinerii vizei, turistii intra sub incidenta grilei de penalizari din Conditiile Generale de Participare ( nu se percep penalizari pentru retrageri cu cel putin 35 zile inainte de inceperea excursiei ). Viza turistica pentru Canada se poate obtine si fara interviu, pe baza documentelor cerute de consulat.

●  Pe durata croazierei toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist il primeste la imbarcare. Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte, cu meniu la alegere, fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei. Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).  Cabinele pot sa difere ca si confort unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de reguala mai scumpe. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isi faca propriul program.

● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Grecia
Pret:De la 98 €Zile:9 zile
Grecia
Pret:de la 55€Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 71 €Zile:7 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Grecia
Pret:de la 399 €Zile:8 zile
Circuite
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Croatia
Pret:145 € + 80 LeiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare