Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Anglia – Scotia – Irlanda

Plecari:21 iun 2012, 2 iul 2012, 22 iul 2012, 31 iul 2012, 12 aug 2012, 21 aug 2012, 1 sept 2012
Transport:AvionDurata:12 ZileTara:Anglia,Scotia,Irlanda
Pret:899 €

Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA

Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti-Londra ora 12.40 (pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment). Sosire ora 14.15 in aeroportul Heathrow si ne deplasam in centru Londrei pentru un tur panoramic, in care vom admira Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Transfer la hotel. Cazare Londra.

Ziua 2. LONDRA

Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Abatia gotica Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza libera in Londra, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.

Ziua 3. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.

Ziua 4. OXFORD, WARWICK & STRADFORD ( 400 km )

Mic dejun. Plecare spre Oxford, cel mai vechi centru universitar, unde vom admira vestitele colegii, intr-un placut tur pietonal. Continuam drumul spre Manchester cu oprire la Castelul Warwick datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Urmatorul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Cazare Manchester sau zona.

Ziua 5. MANCHESTER – LIVERPOOL – DUBLIN ( 210 km )

Dupa micul dejun, vizitam Manchester, al doilea oras ca marime din Regatul Britanic, care se mandreste cu unul din cele mai populare si de succes cluburi de fotbal din lume, Manchester United. Vom putea admira Oxford Road, Universitatea, Primaria, Catedrala, Opera House. Continuam cu un tur panoramic al orasului Liverpool, situat la aprox 60 km. de Manchester: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, vechile docuri. Plecare spre Holyhead, imbarcare pe ferry-boat si traversare in Irlanda. Sosire la Dublin seara, transfer la hotel si cazare.

Ziua 6. DUBLIN – MALAHIDE CASTLE –  BELFAST ( 190 km )

Mic dejun. Vizitam Dublin-ul, capitala Republicii Irlanda: Dublin Castle ( fosta resedinta regala, astazi important complex guvernamental irlandez ), Christ Church Cathedral, Sf. Patricks Cathedral, Trinity College ( cea mai veche universitate din Irlanda ), Guinness Hoptstore, unde vom putea degusta un pahar din cea mai faimoasa bere din lume. Plecare dupa-amiaza spre Belfast, capitala Irlandei de Nord, intinsa pe malul stang al raului Lagan. En route vom face un scurt popas pentru a admira Malahide Castle ( exterior ), construit in sec. 12, situat la 15 km nord de Dublin. Sosire si cazare in Belfast.

Ziua 7. BELFAST – GLASGOW ( 170 km )

Mic dejun. Tur matinal in Belfast, vizitand Donegall Square, Primaria, Royal Ave, Catedrala, Turnul cu Ceas, Universitatea, Opera, Castelul, de unde se poate admira o panorama superba a orasului. Dupa-amiaza traversam cu ferry-boat-ul in Scotia, la Stranraer si continuam itinerariul spre Glasgow, cel mai popular oras scotian. Cazare Glasgow.

Ziua 8. GLASGOW & EDINBURGH ( 100 km )

Mic dejun In prima parte a zilei vizitam Glasgow: partea medievala cu Universitatea, Catedrala si centrul nou ( George Square, Royal Exchange). Ne deplasam la Edingburgh, capitala Scotiei, unde vom admira Castelul, fara indoiala cel mai popular si vizitat castel din Scotia, fortareata antica, impresionanta, ridicata pe un promontoriu vulcanic de unde domina orizontul orasului. Printre atractii se mai numara Palatul Holyroodhouse, resedinta oficiala a monarhilor Scotiei din sec. 15, fondat ca manastire in sec. 11 ( regina Elisabeth II petrece o saptamana la Holyrood la inceputul fiecarei veri ), Cladirea Parlamentului, Catedrala St. Giles, orasul nou. Intoarcere in Glasgow si cazare.

Ziua 9. NORDUL EXTREM ( 490 km )

Mic dejun. Excursie optionala de o zi in nordul extrem, zona cea mai fascinanta a Scotiei, renumita prin peisaje montane salbatice, lacuri marine si castele medievale. Prima oprire va fi la Castlelul Stirling, ridicat pe un deal vulcanic cu stanci abrupte, unul din cele mai importante si mai mari castele din Scotia, situat la cativa km. nord de Glasgow. Continuam via Dundee, pana la Balmoral Castle, principala resedinta de vara a familiei regale britanice, proprietate cumparata de regina Victoria (‘my dear paradise of the Highlands’ ), amplasata in mijlocul peisajelor magnifice ale Vaii Deeside. Vom vizita gradinilie superbe si expozitiile intr-un tur audio ghidat. Vom ajunge apoi la Inverness, capitala traditionala a scotienilor munteni ( “highlanders” ), si ne vom intoarce in Glasgow trecand de-a lungul malulul stang al Lacului Loch Ness (monstrul din Loch Ness!!!), unde vom face un scurt popas. Daca timpul permite, in Drumnadrochit, vom vizita expozitia dedicata legendarului monstru. Seara intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 10. GLASGOW – YORK – LEEDS ( 390 km )

Mic dejun. Plecare spre York cu un scurt popas la Durham, orasel renumit pentru patrimoniul sau istoric si cultural. Vizitam Catedrala din York si fortificatiile care inconjoara orasul amintind de vremea ocupatiei romane. Cazare la Leeds sau zona.

Ziua 11. LEEDS & CAMBRIDGE ( 335 km )

Mic dejun. Tur de oras Leeds, principalul oras din Anglia de nord, unde printre principalele atractii se numara Muzeul Armurilor Regale. Urmatorul popas din itinerariul nostru va fi Cambridge, oras de care se leaga una din cele mai renumite universitati ale lumii. Intr-un tur panoramic se pot admira King’s College Chapel, Cambridge University Library, St. John’s College. Sosire la Londra. Optional, cina intr-un pub traditional londonez. Cazare.

Ziua 12. LONDRA

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Sugeram un ‘zbor’ de agrement cu London Eye, cea mai inalta roata din Europa, de unde se poate admira panorama metropolei in toata splendoarea sa. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Heathrow, imbarcare si zbor spre tara ( ora 16.25 ). Sosire in Bucuresti Otopeni ora 21.45.

 

SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

 • transport avion Bucuresti – Londra – Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
 • cazare 11 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 4 nopti Londra, 1 noapte zona Manchester, 1 noapte Dublin, 1 noapte Belfast, 3 nopti Glasgow, 1 noapte Leeds sau zona;
 • biletele de ferry-boat Holyhead-Dublin, Belfast-Stranraer;
 • vizitele cuprinse in program;
 • ghid din partea agentiei pe traseu.

 


 • asigurarea medicala;
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 €;
 • excursiile optionale;
 • plimbarea cu vaporasul pe Tamisa ;
 • supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
 • alte servicii decat cele mentionate.

 

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

21 iun 2012, 2 iul 2012, 22 iul 2012, 31 iul 2012, 12 aug 2012, 21 aug 2012, 1 sept 2012

899 €

290 €

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.  Grup minim 35 pers.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE 

Windsor, Stoneheng & Salisbury 39 €

Nordul Extrem al Scotiei 48 €

Cina intr-un pub traditional londonez 27 € 

 

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM

Londra: Travelodge 3* ( MD bufet, www.travelodge.co.uk )

Manchester: Hotel Travelodge Ancoats 3* (MD bufet, www.travelodge.co.uk )

Dublin: Hotel Days Inn Talbot Street 3* (MD bufet, www.daysinntalbot.com )

Belfast: Holiday Inn Express Belfast 3* ( MD bufet, www.exhi-belfast.com )

Glasgow: Hotel Travelodge Glasgow Central / Breahead 3* (MD bufet, www.travelodge.co.uk )

Leeds: Hotel Britannia Leeds Bradford 3*+ ( 12 km de Leeds, www.britanniahotels.com )

 

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

● Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei. In perioada Jocurilor Olimpice si Parelimpice cazarea la Londra se poate in zona periferica a orasului.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

● Zborul pentru acest program este operat de compania Tarom ( se poate schimba ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

●  Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Taxele de aeroport sunt cele valabile la momentul publicarii programului si pot fi modificate de catre compania aeriana.

● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

(K)

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare