Nu gasesti oferta potrivita pentru vacanta ta pe site? Trimite-ne o cerere personalizata pe mail si specialistii nostri se vor ocupa de ea! Noi va gasim vacanta perfecta, adaptata preferintelor si bugetului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri de neuitat!

Anglia – Benelux Classic Tour

Plecari:28 iun, 21 iul, 5 aug, 15 aug
Transport:AvionDurata:9 ZileTara:
Pret:545 €

no images were found

Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP – ROTTERDAM – HAGA

Intalnire cu ghidul in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti – Bruxelles ora 08.20. Sosire ora 10.00 si deplasare spre Olanda. En route vom face un popas la Anwerp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centrul caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Ajungem la Rotterdam, cel mai mare oras portuar din Europa, unde vom putea admira Primaria, Coolsingel ( principala artera comerciala), centrul vechi Delfshaven, construit intr-un autentic stil danez. Urmatoarea oprire va fi la Haga pentru un tur pietonal, vizitand Muzeul Regal Mauritshuis si Palatul Pacii (exterior). Seara cazare Amsterdam-Schiphol.

Ziua 2. AMSTERDAM

Dupa micul dejun, vizitam Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam. Cazare.

Ziua 3. GENT – BRUGGE – LONDRA ( 550 km)

Mic dejun. Plecare spre Anglia. In drumul nostru prima oprire o vom face la Gent, un veritabil oras muzeu, unde vom putea admira bogatiile flamande medievale din centrul vechi: Catedrala St. Bavo, Primaria, Turnul Belfry, Aleea cu Grafitti. Continuam cu vizitarea orasului Brugge, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Traversam Canalul Manecii de la Calais la Dover. Sosire la Londra si transfer la hotel. Cazare in Londra.

Ziua 4. LONDRA

Mic dejun. Incepem vizitarea capitalei anglo-saxone: Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Abatia gotica Westminster ( locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Continuam cu Palatul Buckingham, St. James Park, Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza vom putea vizita British Museum ( intrarea libera ). Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.

Ziua 5. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.

Ziua 6. OXFORD, CASTELUL WARWICK & STRADFORD

Mic dejun. Astazi va sugeram o excursie optionala de exceptie, plecand mai intai spre Oxford, cel mai mare centru universitar, dupa care vom continua cu vizitarea faimosului Castel Warwick, datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Ultimul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Intoarcere seara la Londra si cazare.

Ziua 7. LONDRA – BRUXELLES ( 370 km )

Mic dejun. Plecare spre Belgia, traversand inapoi Canalul Manecii cu ferry-boat-ul. Sosim la Bruxelles si tur de oras, vizitand Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis, Atomium si Mini-Europa. Cazare Bruxelles.

Ziua 8. BRUXELLES & LUXEMBOURG ( 425 km )

Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Optional, excursie la Luxembourg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene si important centru bancar, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal. Intoarcere seara in Bruxelles si cazare.

Ziua 9. BRUXELLES – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer matinal la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara ( plecare ora 10.50 ). Sosim in aeroportul Baneasa ora 15.50.


SERVICII INCLUSE: NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
 

 • · transport avion Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
 • · 8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3*: 2 nopti in Amsterdam-Schiphol, 4 nopti Londra, 2 nopti Bruxelles ( vezi detalii despre hoteluri );
 • · vizitele cuprinse in program;
 • · bilete de ferry-boat Calais-Dover-Calais ;
 • · ghid din partea agentiei pe traseu.

 

 • · asigurarea medicala;
 • · intrarile la obiectivele turistice;
 • · taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si  intrari in orase 145 €;
 • · excursiile optionale:
 • · plimbarea cu vaporasul ( Londra, Amsterdam, Brugge);
 • · alte servicii decat cele mentionate.PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
28 iun, 21 iul, 5 aug, 15 aug 545 € 195 €

 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

Windsor, Stoneheng & Salisbury 39 €

Oxford, Warwick & Stradford 45 €

Luxembourg 39 €

 

 

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Londra: Travelodge 3* ( MD bufet, www.travelodge.co.uk )

Holiday Inn Express London – Docklands ( MD bufet, www.exhi-royaldocks.co.uk )

Amsterdam-Schiphol: Hotel Schiphol 4* ( 15 km de centru Amsterdam, shuttle bus, MD bufet, www.hotelschiphol.nl )

Bruxelles: Hotel Gresham Belson 4* ( situat zona NATO, MD bufet, www.gresham-hotels.com )

 

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

 

 

● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.

● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.  Traversarea Canalului Manecii se poate face, in cazuri speciale, si cu eurotunelul.

● Zborul pentru acest program este operat de compania Blue Air ( se poate schimba ). Orele de zbor  mentionate sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt cele valabile la momentul publicarii programului si pot fi modificate de catre compania aeriana.

●  In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).

●  Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.

● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).

● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al  parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.

● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

 

Sejururi
Albania
Pret:de la 70 €Zile:14 zile
Albania
Pret:de la 70 €Zile:13 zile
Albania
Pret:de la 85 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Grecia
Pret:de la 135 €Zile:13 zile
Circuite
Israel
Pret:595 Eur/persZile:5 zile
Austria
Pret:145 € + 125 leiZile:3 zile
Italia
Pret:125 € + 150 LEIZile:5 zile
Cehia, Germania
Pret:99 €Zile:5 zile
Turcia
Pret:175 € + 60 leiZile:5 zile
Destinatii exotice
Mauritius
Pret:de la 1404 €Zile:9 zile
Croaziere
Tabere Scolare